Martinka - krátké příběhy na cestu do postýlky přehled

Martinka - krátké příběhy na cestu do postýlky https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346203/mid_martinka-kratke-pribehy-na-cestu-do-O3A-346203.jpg 5 6 6

Chytrá a šikovná holčička… to je Martinka. Seznamte se! Na stránkách této krásně ilustrované knížky vás čeká šest krátkých příběhů s Martinkou v hlavní roli. Je to ideální čtení na cestu do postýlky. Dobrodružství z Martinčina nevšedního života jsou poučná a odehrávají se v půvabném dětském světě, kde nic není nemožné. Vydejte se s Martinkou na cestu letadlem do Říma, ochočte divokého poníka, pomocí neposedné fretky vyžeňte z dědečkovy zahrady králíky a pohlídejte rozjívené sestřenice! To vše a mnohem víc zažijte v příbězích, v nichž na vás vedle Martinky čekají její rodiče, prarodiče, bráškové Petr a Honzík a spousta zvířátek, včetně pejska Alíka, který nikdy nesmí chybět tam, kde je Martinka.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Martinka - krátké příběhy na cestu do postýlky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

marti7729
30.12.2022 5 z 5

Nadherna kniha plna roztomilych pribehu Martinky. Uz ja jako dite pribehy Martinky milovala, tak bylo jasne, ze je budu cist i svym holcickam, ktere jsou nadsene. Knizka ma jedny z nejkrasnejsich ilustraci, ktere jsem videla. Je to skutecne uzasna detska kniha. A dovolim si tvrdit, ze jedna z nejlepsich.

EvikU.
03.08.2021 5 z 5

Nádherná kniha. Moc nás s dcerkou baví. Příběhy jsou pěkné a plné dobrodružství a lásky a zvířátek. Ale co na knize úplně nejvíc zbožňujeme jsou obrázky. Jsou dokonalé, takhle bych chtěla umět malovat.


maminkoutek
09.02.2021 5 z 5

Kniha má nový obal, ale příběhy i obrázky zústávají stejné, jak bylo v předhoczích vydáních. V knížce je několik příběhů o Martince a jejich sourozencích - Martinka v Zoo, v letadle, Martinka a láska k poníkům, Martinka a neposedná fretka, bráška, Martínka vychovatelkou.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Martinka - krátké příběhy na cestu do postýlky v seznamech

v Přečtených10x
v Doporučených1x
v Knihotéce4x
v Chci si koupit1x

Autoři knihy

Marcel Marlier
belgická, 1930 - 2011
Gilbert Delahaye
belgická, 1923 - 1997