Martin Michek: O život přehled

Martin Michek: O život https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508527/bmid_martin-michek-o-zivot-63b464a29f731.jpg 4 5 5

Adrenalin mezi dunami. Autentické příběhy motocyklového závodníka přímo z Rallye Dakar. Vstane ve tři ráno a už za hodinu se vydává na mnohasetkilometrovou etapu. Zdolává kamenité úseky i písčité duny. Na svém stroji v rychlosti kolem 160 kilometrů v hodině čte z navigace. A nesmí zaváhat. Martin Michek už mnoho let vládne našemu motokrosu, ale nejvíc ho proslavila účast na Rallye Dakar. A i když po selhání jater bojoval o život, svého snu se nevzdal – vydejte se s ním na drsnou cestu za dalším startem a překonáním českého rekordu!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Martin Michek: O život. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

callowsick
03.07.2023 2 z 5

Trochu promarněná šance na skvělou autobiografii skvělého jezdce. Škodí tomu hromada prázdných výrazů, které se mnohokrát opakují a pak takové klouzání po povrchu, když by se dalo jít do zajímavých insiderských detailů.
Různé překlepy a dokonce pár pravopisných chyb tomu také nepomohlo.

Auto999
21.05.2023 5 z 5

4,5 hvězdičky. Kniha je velmi čtivá. Úvodní třetina knihy je famózní. O mládí, dospívání, jak se Michel dostal k závodům, motokrosu o rodičích atd. Proč poté končí skvělé vyprávění vstupem do profesionálního závodění netuším. Dále jsou popsány 2 ročníky Dakaru (2021 a 2022) a světový pohár FIM v dálkových soutěžích daleko podrobněji než ostatní část knihy. Bohužel právě tím je kniha nekonzistentní. Na závěr je kapitola o jeho vlastní rodině. Navíc je celá kniha plná krásných fotek.


janina66
05.05.2023 3 z 5

Půjčeno v knihovně pro manžela, prý nudnější.
Vzhledem k tomu, že jsme motorkáři, tak jsem ji částěčně pročetla. Nic, co by člověk nevěděl během sledování Dakaru. Já osobně mám raději Milana Engla. přijde mi daleko skromnější.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tichý pláč, Papírový palác a další knižní novinky (9. týden)

26.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Martin Michek: O život v seznamech

v Přečtených6x
v Knihotéce2x
v dalších seznamech1x