Marketingové myšlení přehled

Marketingové myšlení https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360865/mid_marketingove-mysleni-fRM-360865.png 4 3 3

Marketing se sice rychle vyvíjí, ale lidé zůstávají lidmi. Kniha Marketingové myšlení vám pomůže uvědomit si důležitost emocí a příběhu při jákemkoliv obchodě. Společně se podíváme na nákupní chování, iracionální prvky v lidském rozhodování, spojitost mezi vlastním osobním rozvojem a vnímáním sebe sama a také procesy, které slouží k aplikaci všech nápadů do praxe. Dnes je moderní zabývat se technologií a automatizací všeho, včetně marketingu. Tím se vytrácí lidský rozměr a najednou marketing a prodej funguje hůře. My se společně vrátíme k podstatným základům podnikání, které zůstávají v platnosti po mnoho let a navíc Fungují!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Marketingové myšlení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

klara1550
08.03.2020

O marketingu jsem nic nevěděla a hledala něco čtivého, stručného, o základech. Knížka mi dala základní přehled, nad čím vůbec přemýšlet, když člověk začíná podnikat, a vysvětlila, na čem v oblasti marketingu zbytečně některé projekty vyhoří. Hodně se mi líbily kapitoly, které se věnují různým úvahám z pohledu psychologie, a taky příklady.

Znám spousty lidí, kteří mají super nápady, ale neumí je komunikovat, a zbytečně na tom pohoří. Kdyby si tuhle knihu přečetli, možná by to pomohlo předejít zbytečně vynaloženému úsilí špatným směrem.

marcyk
23.09.2019 5 z 5

Jsem nadšená! Musím uznat, že pro nemarkeťáka je to perfektní knížka, stručná, srozumitelná a člověk si odnese, co potřebuje. Celkový pohled na podnikání - přes obchod i směrem k člověku, navíc obsahuje plno konkrétních případů. Je to pěkný návod, jak se naučit marketingově myslet. :)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Marketingové myšlení v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených5x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit3x

Autorovy knížky

Peter Matisko
slovenská, 1985
2017  87%Marketingové myšlení