Mango, láska a kari přehled

Mango, láska a kari https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210466/mid_mango-laska-a-kari-A2Y-210466.jpg 4 38 38

Všechny chutě Indie, okořeněné špetkou lásky! Co vás čeká, když se rozhodnete, i přes pochybnosti svého okolí, otevřít si v Čechách obchod s indickým kořením a proniknout do tajů této orientální kuchyně? A co když vám to celé ještě zkomplikuje láska? Kniha Mango, láska a kari začíná přáním mladé manažerky Wali otevřít si obchod s indickým kořením. Na cestě za vysněným cílem musí překonat svou počáteční nedůvěru vůči indické kuchyni, ochutnat do té doby neznámá jídla a k tomu všemu ji ještě zaskočí její city k přitažlivému Pákistánci Shahidovi. Příběh je doprovázen množstvím chutných receptů, které rozhodně stojí za vyzkoušení. Autorka zde představuje známější, ale i pro našince zcela exotická jídla, prodchnutá vůní garam masaly, kardamomu – královny koření a mnoha dalších exotických chutí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mango, láska a kari. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Lucie_1986
29.04.2023 5 z 5

Davam plny pocet hvezd. Knizka me nadchla jak svou beletristickou, tak kulinarni casti. Pribeh vychazi z autorcina osobniho zivota a jejiho pratelstvi s pakistanskym muzem (velice by me zajimalo pokracovani ). Recepty jsou naprosto top, knihu mam sotva par dnu a dva jsem jiz vyzkousela a jako milovnice indickych pokrmu a casta navstevnice ind. restauraci musim potvrdit jejich naprostou autenticnost.

Marla
17.11.2022 5 z 5

Velice příjemné čtení vonící kořením a dobrým jídlem. Moc jsem si knížku užila.


Kory98
09.11.2022 3 z 5

Zvláštní knížka - chvíli román, chvíli kuchařka, což by samo sobě asi nevadilo. Ale příběh mě moc nezaujal, hlavní hrdinka byla zvláštní, přišlo mi, že pořád na něco čeká. Sympatické mi na ní bylo jen to, že si otevřela internetový obchod s indickým zbožím, začala se učit vařit a neměla předsudky vůči jiným národům. Ale něco jiného je žít s Pákistáncem v Čechách a něco jiného v Pákistánu. Abych to završila, tak nejvíce mě na knize zaujaly recepty na indickou kuchyni.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mango, láska a kari v seznamech

v Přečtených54x
ve Čtenářské výzvě15x
v Knihotéce10x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit10x

Autorovy další knížky

Valijah Klásová
česká, 1978
2014  72%Mango, láska a kari
2019  75%Život s chutí kari – Kari s chutí života