Máme doma vegana přehled

Máme doma vegana https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435306/bmid_mame-doma-vegana-0ql-435306.jpg 4 6 6

Když se někdo z členů rodiny rozhodne přejít na veganské stravování, nemusí to znamenat větší zátěž při přípravě rodinných jídel ani ošklíbání „masožravců“ nad talířem s večeří. Kuchařka Máme doma vegana přináší svěží, zdravé recepty na jídla připravovaná z rostlinných surovin, které se dají snadno upravit tak, aby vyhovovala i pojídačům masa a vegetariánům, případně může být inspirací pro rodiny, které přecházejí na flexitariánství. Najdete tu pokrmy na každý den a pro každého, od snídaní přes svačiny k hlavním chodům a lahodným dezertům, s nutričními tipy a flexibilními možnostmi – to všechno z knihy Máme doma vegana dělá nepostradatelnou kuchařku pro 21. století.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Esence
Originální název:

There's a Vegan in the House , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Máme doma vegana. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Amneris
07.07.2022 5 z 5

Knihu jsem dostala jako dárek od kamarádky. Musím říct, že mě tato veganská kuchařka velmi mile překvapila. Krome zajímavých receptů zde najdete také informace o tom, jak mít vyvážený jídelníček, jaké jsou klíčové živiny ve veganské stravě nebo jaké vitamíny a minerály jednotlivé potraviny obsahují a další zajímavé tipy. Těším se, až recepty vyzkouším :-)

666Jitka
27.03.2021 5 z 5

Kuchařku jsem dostala jako dárek od kamaráda Zajíce, kterým mi udělal velkou radost. Provedení je takové, jak si ho u kuchařek představuji - rozpis ingrediencí, postup přípravy jídla a hlavně barevné fotografie, protože jíme také očima :-) V této knize jsem našla spoustu zajímavých receptů a inspiraci pro obohacení jídelníčku.


evickakyticka
10.06.2020 2 z 5

Kuchařka na mě vykoukla v regále s novinkami a protože se ráda inspiruji, vzala jsem si ji na prolistování. Bohužel nehodnotím moc kladně. Ve většině receptů je spousta ingrediencí, což mě úplně odradilo. Chválím ale fotky a provedení knihy.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (28. týden)

05.07.2020


Knižní novinky (16. týden)

12.04.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Máme doma vegana v seznamech

v Přečtených7x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit3x