Lži přehled

Lži
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535802/bmid_lzi-66113f9711cc8.jpg 4 269 269

Thriller o podezření, intrikách, zradě a zklamání. Joe Lynch vede šťastný a spokojený život. Pracuje jako učitel, má milující manželku a čtyřletého syna, kterého nade vše zbožňuje. Nikdy své manželce nezalhal a i po letech je do ní zamilovaný jako na prvním rande. Poté, co jeho čtyřletý syn William uvidí cestou domů auto Joeovy ženy vjíždět na parkoviště k hotelu v době, kdy má hrát tenis na opačném konci města, se ale všechno začne měnit. To, že se Joe rozhodne svou ženu sledovat a zjistit, co se děje, spustí naprosto neočekávaný a šílený sled událostí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , Bookmedia , Audiotéka
Originální název:

Lies , 2017


Interpreti: Martin Preiss
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lži. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (91)

Sitting-Bull
včera 5 z 5

Pěkně a uvěřitelně vystavěný thriller. Sice jsem Joea tak nějak nechápala, protože mě technologie vždy zajímaly, nicméně když se nad tím zamyslím, existuje kolem mě mnoho lidí, kteří se k technice a "těm moderním udělátkům a technologiím" stavějí velmi vlažně a bylo by možné i je dostrkat tam, kde Joea pachatel potřeboval mít... Vlastně o tom vypovídá i množství lidí, kteří naletí na "naléhavé telefony z banky" či "důležité e-maily vyžadující okamžitou aktualizaci hesla".

putpuda
23.05.2024 4 z 5

Mě to bavilo a ten konec?! To mě tedy nenapadlo ;)
Je to hodně čtivé a dostatečně svižné..pravda pár stránek sem tam bych taky ubrala, hlavně kdy Joe rozebíral pořád to samé dokola, ale jinak dobré.
Určitě kouknu i po jiné knize autora.


Mabie
06.03.2024 4 z 5

Název knihy je výstižný - nelze věřit nikomu, lži jsou všude. Hlavní hrdina je spolehlivý a slušný, a třebaže jeho rozhodnutí jsou občas značně naivní, byl mi sympatický. Ostatní postavy jsou trochu ploché, ale to podstatné v tomto příběhu je - všudypřítomná manipulace, která je v dnešní době tak snadná díky informačnim technologiím a sociálním sítím. Zničit někomu pověst pár fotografiemi, upravenými ve Fotoshopu je snadné a po vlastní zkušenosti s ukradeným účtem a e-mailem mám pro toto téma velké pochopení. Nejlepší na celé knize bylo ale opravdu překvapivé rozuzlení.
Poslouchala jsem jako audioknihu a výkon Martina Preisse byl jako vždy výborný.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lži v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených330x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených5x
v Knihotéce187x
v Chystám se číst121x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

nevěra thrillery sociální sítě

Autorovy další knížky

T. M. Logan
anglická, 1975
2017  76%Lži
2021  81%Skvělá známost
2018  69%29 vteřin
2020  71%Nedívej se dolů
2022  63%Věř mi