Lucie přehled

Lucie https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464966/bmid_lucie-uyX-464966.png 4 11 11

Reprezentativní velká obrazová publikace o kapele Lucie. Na sepsání knihy se podíleli všichni její členové – David Koller, Michal Dvořák, Robert Kodym a Petr Chovanec.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lucie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Gilnien
15.08.2022 3 z 5

Je to zajímavý vhled do "zákulisí" kapely. Ocenila bych více popisků u každé jednotlivé fotografie, nebo alespoň stránky.

kitja
13.03.2022 3 z 5

Lucii obdivuju od puberty a pořád mi má co říct. I poslední desku, kromě prvních třech písní, který přeskakuju, mám hodně rád. A na tuhle knihu jsem se dost těšil.

Ale když mi přišla k recenzi (celá recenze je tady: https://musicserver.cz/clanek/67697/lucie-fotografity/ ), přišlo s ní i zklamání. Protože jsem přesvědčenej, že i já bych ji sestavil a připravil líp.

Nevím kolik času na to její tvůrci (kapela a Honza Dědek) měli, ale vypadá to, jako by to šili horkou jehlou. Prázdný výplňový texty, jen pokud o nějakou strukturu (ale vlastně je to celé chaoticky uspořádané), informační hodnota mizivá, faktické chyby, diskutabilní postprodukce u fotek (často přeostřeno nebo nepříjemně vyhlazeno).

A teda, jo, jsem za ten velkej výpravnej balík fotek rád, ne že ne, ale dalo by se to udělat celé podstatně líp.


misa.lemperova
31.01.2022 5 z 5

Fanoušci Lucie budou nadšení. Objevují se zde dosud nezveřejněné fotky ze začátků skupiny. Kniha je moc pěkně zpracovaná, fotografie jsou kvalitní a autentické. Příliš mnoho textu zde nečekejte, ale to už snad vyplývá z názvu knihy - Fotografity :-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (49. týden)

05.12.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lucie v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených12x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x