Lucas přehled

Lucas https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522061/bmid_lucas-Ban-522061.jpg 4 212 212

Jezdci apokalypsy série

< 2. díl >

Byla jsem italská princezna na vrcholu popularity. Jasně, oslovení princezna je přehnané… Ale, sakra, měla jsem všechno, co jsem chtěla. Peníze, postavení, milence. Věděla jsem, že můžu cokoliv! Nikdo si mě nedovolí zastavit. Všichni vědí, že můj otec je Salomon Vannini. A jméno Vannini mělo v našem světě váhu. Hlavně v tom mafiánském… …tedy do doby, než jsem krutě narazila! Probudit se po perfektním mejdanu v cizí zemi by nebyl problém – taky by se to nestalo poprvé. Ale já si nic nepamatovala! Kdo, sakra, byli ti čtyři muži? Kdo byli Delaneyové? Co po mně chtěli? A hlavně – co po mně chtěl on, Lucas! Byl ztělesněním démona sexu. Byl tak žhavý, že kdyby to bylo legální a on se nechoval jako idiot, spala bych s ním kdekoliv a kdykoliv. Takhle jsem se jen obrnila a modlila, ať mě otec dostane co nejdřív domů. Jenže čím déle jsem v blízkosti Lucase byla, tím víc začaly na povrch vyplouvat věci, co měly zůstat spát. Pravda, kterou jsem se neměla dozvědět…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lucas. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

Misshell1
22.05.2024 5 z 5

Bylo to čtivé, drsné a zároveň milé, s tajemstvím a erotikou. Nejlepší za mě stejně abuella :) jsem opravdu zvědavá na další dva příběhy.

lena.o.knihach
19.05.2024 2 z 5

Bratry, které jsem si v Marcovi oblíbila, tady nějak nebyli ve své kůži (aspoň mi to tak přišlo). Když už se tam objevili, chovali se úplně jinak, než jak jsem byla zvyklá. A jejich babička jakbysmet.

Oproti prvnímu dílu tady hlavní dvojice více komunikovala, aby mohla nějak budovat ten vztah, ale zas tady nebyla žádná chemie a bylo to všechno šíleně uspěchané.

O nějaké zápletce se tady ani nezmiňuji (stejně jako autorka v knize), protože jde stále jen o to, dostat ten správný flash disk.

Není to propracované, je to extrémně jednoduché a hlavně čtivé, takže věřím, že se najdou čtenáři, kteří si tuhle pikantní mafiánskou romanci užijí. Já si ale pokračování nechám ujít.

#spoluprace @mojeromantika_cz


lorelai947
26.03.2024 3 z 5

Druhý díl byl ještě dobrý, třetí a čtvrtý už nestál za nic.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lucas v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených275x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených13x
v Knihotéce163x
v Chystám se číst84x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech9x