Láska bez scénáře přehled

Láska bez scénáře https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206171/bmid_laska-bez-scenare-206171.jpg 4 284 284

Love série

1. díl >

Ryan Christensen neměl jiné přání než být hercem. Ani v těch nejdivočejších snech si však nedokázal představit život, ve kterém by ho pronásledovaly fanynky a paparazziové a navzájem se o něj přetahovala všechna hollywoodská studia. Během filmování v malém městě Rhode Islandu je nucen vyhledat v místním baru útočiště před davem vřískajících fanynek... a nalezne mnohem víc, než čekal. Taryn Mitchellová má za sebou neúspěšný vztah a došla k závěru, že bude nejlepší udržovat si od mužů bezpečnou vzdálenost. Když však Ryan vrazí do dveří jejího podniku, nemůže si pomoct, aby ji neuchvátil jeho humor a přitažlivý vzhled. Při pohledu na jeho sto osmdesát osm centimetrů výšky, blond vlasy, modrozelené oči a neuvěřitelné tělo by každá dívka v Seaportu okamžitě omdlévala, ale Taryn není jako každá...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska bez scénáře. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (63)

Nik0leta
25.10.2023 5 z 5

Tahle knížka je moje srdcovka, četla jsem ji už třikrát a určitě ne naposledy. Zajímavý pohled do světa celebrit a láska, kterou by si přála prožít asi každá holka.

evineckY
19.05.2022 4 z 5

Tak si říkám, že slušné celebrity to nemají vůbec jednoduché.
I když to byl příběh hodně klišoidní, měl v sobě drama, napětí, slušnou lásku
a hlavně pěkný konec - pro mně naprosto důležitý a proto se mi tato kniha líbí.


helenkan
28.08.2021 4 z 5

To byl pěkný příběh. Moc se mi to líbilo. A neodradila mě ani spousta stránek. Většinou jsem četla o celebritách,které si užívají večírky, mejdany, chlast a drogy, využívání fanynek jak se dá. I když s těma to taky není jednoduchý, nemají žádnou sebeúctu a za spoustu problémů si můžou samy. Tohle mě mile překvapilo, bylo to úplně naopak. Za mě dobrý. :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Je to náš šílený příběh. Náš, jedině náš. Bylo tam dost romantiky, někdy až moc dramatu... Nezapomenutelná komedie, pár napínavých akčních scén... Zažili jsme taky spoustu úzkosti a úplné hrůzy, a bohužel i strašlivého smutku. Já myslím, že jsme zažili skoro všechno, kromě únosu Marťany!


Kniha Láska bez scénáře v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených450x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených31x
v Knihotéce187x
v Chystám se číst129x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech5x