Lotta z Rošťácké uličky přehled

Lotta z Rošťácké uličky https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/228919/bmid_lotta-z-rostacke-ulicky-aJ0-228919.jpeg 4 304 304

Malá Lotta bydlí s rodiči a dvěma sourozenci v hezkém žlutém domě v uličce, která se správně jmenuje Pošťácká. Možná že kdysi v téhle ulici pošťáci žili, prohlásil jednou Lottin tatínek, ale protože tu teď již dlouho řádí jenom rošťáci, překřtil ji na Rošťáckou. A opravdu, všechny tři děti Nymanových jsou velmi podnikavé, s báječnými plány a nápady, z nichž nejoriginálnější a nejúžasnější má vždycky ta nejmladší však už jistě tušíte kdo a odkud!... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Lotta på Bråkmakargatan , 1992


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lotta z Rošťácké uličky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

Hoblinka
09.10.2023 5 z 5

Nadčasová kniha, která baví už několikátou generaci dětí.

Briv
20.04.2023 5 z 5

* Knížku jsem si čítávala jako malá holka s mojí mámou, ale knížka se nám už nedochovala. Teď jsme si ji po letech přečetla znovu se synem. Celkem se mu líbila, rád si prohlížel obrázky, ale znovu si ji přečíst už nechtěl.
Přiznám se ale, že pro mě to byl vlastně celkem šok, protože vzpomínky na knížku mám fakt pěkné, Lotta mě moc bavila, to jak je vychytralá, ale teď mi připadala no... Uff!:) Až se tomu směju, jak to může člověk vnímat rozdílně.


_Michelle_
31.12.2022 5 z 5

Moc hezká dětská knížka o neposedné, vynalézavé, veselé Lottě a její rodině. Byla radost předčítat milé příhody této malé holčičky. Mnohdy jsem se přistihla, že mám na rtech úsměv.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lotta z Rošťácké uličky v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených483x
ve Čtenářské výzvě37x
v Doporučených25x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech8x