Šepkajúca lebka přehled

Šepkajúca lebka https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/255479/mid_sepkajuca-lebka-Hce-255479.jpg 5 140 140

Lockwood & Co. série

< 2. díl

Jonathan Stroud dobyl srdcia čitateľov sériou Barthimaeus. Teraz sa vracia s druhou knihou zo série Lockwood a spol., ktorá patrí jednoznačne medzi to najlepšie a najstrašidelnejšie čítanie pre deti! Ubehlo šesť mesiacov od úspešného vyriešenia prípadu vreštiaceho schodiska v najstrašidelnejšom dome v Anglicku, no agentúra Lockwood a spol. stále balansuje na pokraji bankrotu. Anthony Lockwood trávi každú voľnú chvíľu zháňaním nových klientov a prípadov. Lucy sa nedokáže na nič sústrediť, lebo z pivnice sa ozýva tajomný hlas šepkajúcej lebky. Na obzore je však nový prípad: Pán Saunders si najme agentúru Lockwood a spol., aby preverila hrob tajomného viktoriánskeho lekára, ktorý sa vraj pokúšal rozprávať s mŕtvymi. Všetko by prebehlo hladko, nebyť Georgeovej zvedavosti... a tak z rakvy unikne nebezpečný duch a zmiznú vzácne artefakty. To všetko však môže mať na svedomí jedno veľké sprisahanie proti Lockwoodovi.... celý text

Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Lockwood & Co. 2: The Whispering Skull , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šepkajúca lebka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

Carol1122
23.03.2024 5 z 5

Opět skvělý díl a mám radost, že skončil přesně jako seriál:) Je mi líto, že další díl zatím u nás nevyšel a doufám, že se to třeba změní. Pokud mám ale porovnat první a druhý díl, ten předchozí se mi líbil o trochu víc:)

nikca1994
03.10.2023 4 z 5

Tenhle druhý díl se my líbil víc než první,protože byl daleko napínavější.Knihu jsem přečetla za pár dní bylo to fajn čtení.


reader14
13.09.2023 4 z 5

Velmi dobře napsané. Jsem strašpytel, takže po večerech jsem se doma trochu bála. Cteno v angličtině, není to psané nijak složitým jazykem. Myslím že tématika není úplně můj šálek kávy, takže se nepouštím hned do dalšího dílu. Ale oddechovka dobrá :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šepkajúca lebka v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených190x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených7x
v Knihotéce114x
v Chystám se číst53x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech2x