Vzpurná Mared přehled

Vzpurná Mared
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37578/bmid_vzpurna-mared-R6x-37578.jpg 4 61 61

Lockhart Trilogy série

< 3. díl

Pátrání bratrů Liama a Griffina Lockhartových po dávném rodinném dědictví bylo bezvýsledné. Nesplacená půjčka z nich udělala dlužníky souseda, zároveň však odvěkého protivníka Paytona Douglase. Lockhartovi nemají jiné východisko, než nabídnout Paytonovi to nejcennější co mají: ruku své sestry Mared. Aćkoliv je Mared vychovávaná nenávidět jméno Douglas, setkání tváří v tvář s pohledným a mužným Paytonem probudí její nejhlubší touhy. Je ale rozhodnuta zůstat ve svých zásadách pevná, a než by se za něho provdala, raději přijme u Paytona místo hospodyně, aby odpracovala rodinný dluh. Zde však stále víc zjišťuje, že ji to neúprosně táhne k muži, kterému přísahala odolat, že Payton Douglas není nepřítelem z dávné legendy, ale mužem držícím klíč k jejímu srdci, klíč k budoucnosti naplněné vášní… Vzpurná Mared je poslední díl trilogie o rodině Lockhartových, který navazuje na londýnská dobrodružství nejstaršího Liama Lockharta (Nespoutaný horal) a Griffina Lockharta (Lekce svádění)…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Highlander in love , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpurná Mared. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Bosorečka28
23.01.2024 3 z 5

Kniha sa mi celkom páčila, no hlavná hrdinka katastrofa. Ku koncu som som bojovala, či to vôbec mám dočítať, tak ma Mared vytáčala.

Senza Jenka
22.08.2023 2 z 5

(SPOILER) Musím říct, že jsem poněkud na rozpacích. Ze začátku mě strašně štval ten přístup ke služebnictvu. Náznaky, že mu patří a on vládne jejímu životu, její vztek, že není žádná chátra a nikdo jí nebude dávat povely, jako psovi... přišlo mi to jako nechutné pohrdání obyčejnými lidmi a jejich poctivou prací.
Z psychologického hlediska jsou obě hlavní postavy svým způsobem zajímavé a uvěřitelné. Ale ten příběh zkrátka nebyl čtenářsky moc poutavý. Navíc to bylo zdlouhavé až únavné.
Některé prvky byly značně přitažené za vlasy - třeba to, že Hugh se vrátil i se zlatou soškou - proč by to dělal? Nebo popíjení špatně vypálené whisky... Člověk, který se snaží se svým nápojem uspět, udělá takovouhle blbost? A to už vůbec nekomentuji scénu, kdy Peyton Mared svádí hned poté, co se vrátil od děvky...


lucie.dc
03.12.2021 3 z 5

Pribeh skvely, ale Mared me neskutecne S*ALA!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vzpurná Mared v seznamech

v Přečtených99x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce98x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x