Líštička přehled

Líštička https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405892/bmid_listicka-ptL-405892.jpg 4 13 13

Láska sa niekedy objaví na tých najčudnejších miestach a v tých najneočakávanejších momentoch. A niekedy príde vo chvíli, keď má človek pocit, že ho čakajú už iba smútok a žiaľ. A presne to sa stalo Katke. V okamihu, keď si myslela, že zákerná choroba predčasne ukončí jej mladý život, stretla svoju osudovú lásku a jej život nadobudol nový zmysel. Lenže osud má s ľuďmi vlastné plány. V jedinom okamihu sa jej sny rúcajú a ona musí vytriezvieť do drsnej reality. Odrazu má pocit, že všetko je len fraška a ľudia okolo nej sú herci v zlej divadelnej hre. Postupne zisťuje, že nič nie je také, ako to vyzerá, a že hranica medzi láskou, priateľstvom a nenávisťou je tenšia, než si kedy myslela. Komu na nej naozaj záleží a kto sa s ňou iba zahráva? Sklamaná Líštička sa musí rozhodnúť, či ticho prijme, čo jej život nadelil, alebo sa vzoprie a o svoje šťastie zabojuje.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Líštička. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Mabella
01.09.2020 5 z 5

Toto je tak krasna knizka, ach. Vlastne vsetky od tejto spisovatelky stoja za precitanie, lebo kazdy jeden pribeh je pekny a zaujimavy. Som hrda na to, ze mame spisovatelku, ktora sa vyrovna tym zahranicnym a prajem jej vela dalsich, rovnako uspesnych knih.

petr4927
07.05.2019 4 z 5

Kategorie "pro ženy" u této knihy opravdu sedí. Při hodnocení knihy jsem dlouho přemýšlel, jestli jí mám dát 3* nebo 5*, protože já, se svým cynismem a nedostatkem empatie, nejsem rozhodně ideálním čtenářem. Nakonec jsem se rozhodnout nedokázal a tak ji dávám 4*.

Na knize oceňuji dějový zvrat zhruba v půlce, který jsem neočekával. Na druhou stranu neoceňuji to, že ke konci už máte jasno, jak to celé dopadne.

Sečteno a podtrženo - knihu přečtěte, pokud máte rády hodně emocí, pitvání se ve vztazích a pocitech viny, stejně tak jako věrnou lásku až za hrob. Pokud vám předchozí věci nic moc neříkají, knihu si neužijete...


Související novinky (1)

Knižní novinky (16. týden)

14.04.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Líštička v seznamech

v Přečtených17x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce60x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

2022  89%Tajomný cudzinec
2017  84%Dotyky vášne
2018  96%P.S.: Hľadám chlapa
2021  80%Pád do ticha
2019  86%Líštička