Lexikon kávy ...prostě milujeme kávu přehled

Lexikon kávy ...prostě milujeme kávu https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344490/bmid_lexikon-kavy-proste-milujeme-kavu-ZBw-344490.jpg 4 13 13

Málokdo si bez kávy dokáže představit začátek dne. Je to první, co nabízíme všem návštěvám, přátelům a známým. Denně jí na celém světě vypijeme přes dvě miliardy šálků. Tento malý lexikon vám jednoduchou formou odpoví na základní otázky ze světa kávy. Zjistíte, jak rozeznat Arabicu od Robusty, jaké kávové nápoje si můžete v kavárnách objednat. Dozvíte se ale i něco o kavárenském prostředí a na konec dostanete i pár kulinářských tipů. Věřte, že to nakonec řeknete i vy… Prostě milujeme kávu!... celý text

Vydáno: ekniha , CPress
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lexikon kávy ...prostě milujeme kávu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Atisa
03.02.2023 5 z 5

Pro mě jako neznalce kávy, který nemá v plánu číst nějaké sáhodlouhé publikace o tomto tématu, toto byla ideální kniha. Navíc má moc hezké ilustrace. I přes svou délku jsem se dozvěděla spoustu zajímavostí a získala určitý přehled o kávě.

Maratka
03.09.2018 4 z 5

Ač hodně stručná, přesto milá knížka. Potěší hlavně zajímavé ilustrace - člověk má s každým otočením stránky na tu kávu větší chuť! :)


Terr_y
20.05.2018 5 z 5

Kdo hledá stručnou knihu o kávě je to právě tato. Ano může se zdát až příliš stručná ale proč ne? Pro někoho kdo se o kávu zas tak moc nezajímá ale přece jen chce něco vědět je to dokonalé. Knížka je hezky vyobrazená pro úplné kávové začátečníky. Za mě doporučuji aspoň nahlédnout v knihkupectví.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lexikon kávy ...prostě milujeme kávu v seznamech

v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit3x