Letný návrh přehled

Letný návrh https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506144/bmid_letny-navrh-Gxm-506144.jpg 4 109 109

Dočasný vzťah? Aspoň v tom majú jasno. S Maxom sme sa spoznali na rande naslepo. Očaril ma šarmom a vtipom. A tie jamky na lícach! Presne takéto rozptýlenie som po rozchode potrebovala. Nadšenie však trvalo len do chvíle, keď sa uprostred konverzácie dostavil ten pravý. Ukázalo sa, že Max si ma len náhodou všimol v podniku, kde som čakala na spoločnosť, a využil to. Neviete si predstaviť to sklamanie! Pred odchodom mi dal Max lístok na hokejový zápas, keby mi vraj dohodnuté rande nevyšlo. Hodila som vstupenku do kabelky a pokúsila sa dať tomu druhému nešťastníkovi šancu. Márne. Cestou domov som teda zašla na zápas. Nikto si však ku mne neprisadol. Ďalšie sklamanie. Tesne pred koncom tretiny však jeden z tímov skóroval a celá aréna vyskočila od radosti. Kamera nasnímala tvár vysmiateho hokejistu. Stuhla som. Uhádli ste: spoznala som ho podľa jamiek na lícach. Nuž a takto sa začalo moje dobrodružstvo s Maxom Yearwoodom. Navrhol mi, aby sme spolu strávili leto a užili si. Dobrý plán, však? Lenže viete, čo sa hovorí o plánoch…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

The Summer Proposal , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letný návrh. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

luzajickova
01.05.2024 5 z 5

Tak jsem zkusila slovenskou knihu od Vi, jelikož mě lákala anotace a v češtině zatím není. Na rovinu přiznám, že to pro mou osobu byla citově náročná kniha, jinak ale moc krásný příběh. Max si mě získal ihned, co vkročil do baru. Já prostě příběhy o hokejistech miluju. Max byl od začátku milý a naprostý gentleman.

Setkání Maxe a Georgie bylo dobré. Toto se vám normálně reálně snad ani nemůže stát, pro mě to je teda nereálné, ale o tom to je. Je to příběh, který je smyšlený, takže není co řešit. Georgia se mi zamlouvala, ale občas mi lezlo na nervy, jak nevěděla, co chce a co ne. Ale to prostě k tomu patří. Určitě každý někdy zažil situace, kdy se nemohl rozhodnout.

Tate byl jako jediný více zmíněn a Max k němu měl nejblíže. Proto sem si ho oblíbila, jak podpořil Maxe ve všem, ať už se rozhodl jakkoliv, vždy za ním stál. To samé i ostatní bratři a maminka. Rodina Yearwood byla plná podpory a lásky, a tak to má být. Podpora a láska jsou hodně důležité. Maggie, úžasná, podporující, mírumilovná kamarádka Georgie.

Georgie a Maxův takzvaný letní románek byl úžasný, pěkně sepsaný. Ta jóga byla k nezaplacení, moc mě to bavilo. Kniha pobaví a možná někoho i rozpláče. Ale Vi opět nezklamala a napsala krásný příběh.

ElikaS
20.02.2024 4 z 5

Má první knížka ve slovenštině. Knížku jsem poslouchala jako audioknihu. Vzhledem k tomu, že mi přijde, že vychází strašně málo romantiky v audioknižní podobě, zkusila jsem sáhnout i po této slovenské knížce. A ač jsem se toho bála, musím říct, že to bylo fajn. Zápletka se mi líbila (na hokejisty mám slabost :-D).
Jen mi přišlo, že Vi to umí i trošku líp, ale to částečně mohlo být i jazykovou bariérou :-D


Majka1979
22.12.2023 5 z 5

Veľmi pekný príbeh o hokejistovi a kvetinárke.
Ich šanca na vzťah je nulová, ale užiť si leto spolu? Prečo nie?
Čo ak sa ten jeden zamiluje?
A čo ak ten druhý to naozaj plánoval len na to leto.
Rozhodnú, city, láska alebo niečo úplne iné?
Určite odporúčam, kniha stála za prečítanie :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)

12.03.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Letný návrh v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených142x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce113x
v Chystám se číst89x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech7x

Štítky knihy

láska vášeň

Autorovy další knížky

Vi Keeland
americká
2019  87%Nesnáším tě
2018  85%Alfa samec
2018  85%Šéf
2019  85%Rebelský dědic
2019  84%Rebelské srdce