Letecké katastrofy přehled

Letecké katastrofy
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407886/bmid_letecke-katastrofy-qiS-407886.jpg 3 26 26

S detektivem z oddělení leteckých havárií po stopách největších leteckých katastrof. Fascinující zkoumání toho, jak lidé i technika mohou selhat a tato kritická selhání vedou k leteckým katastrofám. Tato kniha vás provede vyšetřováním těch největších i nejpodivnějších nehod, od dob Amélie Earhartové až po záhadné zmizení malajsijského boeingu letu MH 370. Pochopíte, jak je důležité zjistit nejen proč a jak se katastrofa odehrála, ale rovněž jaká opatření z ní vyvodit, aby v budoucnu ke stejnému problému nedošlo.... celý text

Literatura faktu Doprava Historie
Vydáno: ekniha , Computer Press (CP Books)
Originální název:

Deadly Departure: , 2000


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letecké katastrofy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Carpinus-CZ
02.03.2024 1 z 5

Souhlasím s předchozími komentáři. Tato knížka byla velké zklamání. Autorka skáče nelogicky z jednoho tématu do druhého, čtivějších bylo jen několik málo pasáží. Ty nelogické skoky z jednoho případu do druhého, přehršel zkratek, jmen, technických údajů mě až iritovaly. Nechápu, proč řazení případů nešlo logicky jeden po druhém po sobě, toto byl jeden velký chaos a velmi slabý výkon autorky. Vůbec jsem se nedokázal na čtení soustředit a začíst se a opakovaně jsem chtěl čtení předčasně ukončit. Nakonec jsem knížku dočetl, ale rozhodně ji ostatním ke čtení nedoporučuji!

sarkaditt
21.11.2022 2 z 5

Kniha mě nebavila, dalo mi velkou práci vůbec nad textem udržet pozornost. Spousta nezajímavých informací jako kdo se co na koho snažil hodit, jména, milionkrát používané zkratky... Nejotravnější byly konspirační teorie, to bylo až utrpení. Také mě zklamalo, že se tam ponejvíc řešily katastrofy X desítek let staré... V podstatě v celé knize bylo o dost méně zajímavostí, než co řeknou v jednom dílu televizních Leteckých katastrof. Slabota.


lucisa.n
15.05.2022 2 z 5

Tohle bylo zklamání. Já od knihy čekala něco jiného, ideálně, jedna kapitola/jedna katastrofa. Struktura knihy je ale poněkud jiná. V první části se hodně věnuje konspiračním teoriím ohledně ztraceného letu MH370 a k tomu vždy přirovnává osud jiného letu. Kniha je plná zkratek, jmen, technických věcí a hlavně plná chyb a překlepů. Tohle se tedy úplně nepovedlo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Letecké katastrofy v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených33x
ve Čtenářské výzvě5x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x