Lékařka, nebo vražedkyně? přehled

Lékařka, nebo vražedkyně?
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/168694/lekarka-nebo-vrazedkyne-168694.jpg 5 2 2

Román dle skutečných příběhů o životě vynikající lékařky, která byla obětí domácího násilí, teroru, ponižování, bití a znásilňování. Volání o pomoc nebylo jejím okolím ani společností vyslyšeno, až její zoufalství skončilo usmrcením svého trýznitele.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lékařka, nebo vražedkyně?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Dora1212
26.10.2014

Skoro by se chtelo rict, ze autor knihy cerpal namet ze sveho nejblizsiho okoli.

Ale chci verit, ze je to pouha nahoda a ze nevi, ze nedaleko existuje jedna zena, kterou jeji manzel take ponizoval a bil a to tak, ze skoncila nejednou v nemocnici. Ze ji zlomil napr. klicni kost nebo ji, jiz po rozvodu, omlatil hlavu o auto, ci ji zapnutou vrtackou, kterou ji prilozil k hlave vyhnal v treskutem mraze ze spolecneho domu a udelal z ni bezdomovkyni. Ze ji udelal ze zivota peklo, ktere zacalo tim, kdyz si nasel zenu o cvrt stoleti mladsi nez je sam, poridil si s ni dvojcata a docilil i toho, ze dostal spolecne deti do vlastni pece. O deti ji pripravil hlavne kvuli tomu, aby mohl zustat v dome. Je to hnusny pribeh, kdy nasilnik, ktery se jiz mezitim nerozpakuje vztahnout ruku i na vlastni deti, stejne jako jeho nova zenuska, vyuziva korupce a nezajmu ceskych uradu a ve sve bezbrehe bezohlednosti a nenavisti se nerozpakuje pouzit vsech prostredku,aby ji totalne znicil. Ale mel by vedet, ze i kdyz se mu podarilo hodne lidi zmanipulovat, existuji lide, kteri vedi, jak to bylo a ze existuje nejen svetska spravedlnost.....
Kazdopadne by se mel autor zamerit na opravdove pribehy ze sveho nejblizsiho okoli. A jeste lepe by bylo, kdyby jen nepsal, ale treba i neco udelal. Aktery pribehu zna vic nez dobre. I zde se ozyva zoufale volani o pomoc, bohuzel ti nejblizsi odvraceji take tvar. Snad pribeh skonci lepe, nez ten autoruv.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lékařka, nebo vražedkyně? v seznamech

v Přečtených2x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit4x

Štítky knihy

domácí násilí

Autorovy další knížky

2013  100%Lékařka, nebo vražedkyně?
2018  100%Řepy krásné, Řepy mé
2006  0%Kniha o Řepích
2016  100%Džbán