Legendy & Latte přehled

Legendy & Latte https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518195/bmid_legendy-a-latte-pho-518195.png 4 478 478

Legendy a latéčka série

1. díl

Fantasy ľahučké ako mliečna pena s dvojitým espressom sebaspoznávania. Viv sa po rokoch rozhodla opustiť život plný násilia a krviprelievania a raz a navždy zavesiť svoj meč na klinec. Unavená z nekonečných bojov si zaumienila, že obráti list a otvorí prvú kaviareň v meste Thune. V ceste jej však stoja mnohé prekážky vrátane skutočnosti, že obyvatelia mesta nemajú potuchy, čo vlastne káva je. Orkyňa túži zanechať staré chodníčky a pohnúť sa ďalej, no bez pomoci to určite nezvládne. Skutočné bohatstvo jej novej neprebádanej cesty však spočíva v pútnikoch, ktorých na nej stretá. A či už ich zviedla dokopy prastará mágia, lahodné koláče alebo šálka čerstvo uvarenej kávy, časom sa z nich azda vykľujú partneri, rodina, ba možno aj čosi viac, čo by si Viv nedokázala predstaviť ani vo sne.... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji. Má být od 30.05.2024
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Bude vydáno: , Zelený Kocúr
Originální název:

Legends & Lattes , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Legendy & Latte. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (126)

ElessaRiverbow
25.05.2024 5 z 5

Tohle bylo přesně takové miloučké a oddechové čtení, které jsem k všemu tomu spěchu a stresu ze zkouškového potřebovala. Udělat si dobrou kávu a začíst se bylo jako pohlazení po duši. Příběh už byl od začátku čtivý a zajímavý. Rychle se to četlo a ta úžasná atmosféra na mě dýchala z každé stránky. Viv i Tandri mi rychle přirostly k srdci. I většina ostatních postav byla skvělých. Romantická linka mi nijak nevadila, bylo to celkem roztomilé. Někdy se rozhodně pustím do dalšího dílu.

mkkoudy
23.05.2024 2 z 5

Při vydání byl kolem této knihy docela povyk. Velká spousta instagramových profilů ji vynášela do nebes. A proto jsem neodolal a rozhodl jsem se zjistit, co na této knize všichni vidí. Odpověď zní: Nevím. I teď, z odstupem času, stále nechápu, co je na Legendách tak úžasného. Ta kniha nemá nic. Není napínavá, není zábavná. Tím nechci říct, že je špatná, to zase ne. Ale je zatraceně nudná. Pokud tohle má být definice feel-good fantasy, tak to nevím nevím.


LiliDarknight
15.05.2024 2 z 5

Technicky ma to malo baviť. Má to všetko, čo hľadám v dobre hrejivom príbehu. Postavy. Atmosféru. Emóciu. Témy. Napriek tomu to ale pre mňa nefungovalo tak, ako som pôvodne očakávala.

Bolo to fajn. Ale nič viac.

všechny komentáře

Související novinky (3)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

01.09.2023


Knihomolové a další knižní novinky (24. týden)

08.06.2023


Citáty z knihy (1)

Viv chytila meč oběma rukama a sklonila hlavu. Než přišla do Thune, vzdala se svého dosavadního života. Přešla přes pomyslný most do nového světa a teď klečí v jeho troskách. Tím mostem byl Černokrevník, který však nyní shořel a ona zůstala docela opuštěná. Odhodila meč zpátky do popela a vydala se tou jedinou cestou, která jí nyní zbývala.


Kniha Legendy & Latte v seznamech

v Právě čtených22x
v Přečtených555x
ve Čtenářské výzvě104x
v Doporučených28x
v Knihotéce238x
v Chystám se číst292x
v Chci si koupit90x
v dalších seznamech15x