Lásku dát, lásku brát přehled

Lásku dát, lásku brát
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237034/lasku-dat-lasku-brat-237034.jpg 3 4 4

Autoři této knížky se snaží najít populární a pravdivou odpověď především na otázky: Proč jsme uprostřed neomezené sexuální svobody stále neuspokojení a nenaplnění? Proč se něco tak krásného a přirozeného, jako je sex, obrátilo v něco tak ubohého a nízkého? Kde se stala chyba? Jaký je správný pohled na to, co je pravá láska?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lásku dát, lásku brát. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Han-nah
12.04.2022 2 z 5

Tato kniha svým názvem popisuje lásku a sex v podtextu žití ve víře v Boha. Jak píše autor se zamyšlením " Proč se tak něco krásného a přirozeného, jako je sex, obrátilo v něco nízkého?" Samozřejmě v dnešní době se s tím nečeká až po svatbě. I tak kniha přináší mnoho mouder, kdy popisuje rozdíly přístupu mužů a žen. Popisuje, jak dávat a přijímat lásku, jak překonávat problémy a sladit dvě osobnosti.
Kniha i nevěřícímu ukazuje možnost dobrého vztahu ne na základě fyzické lásky nebo tělesné kráse. Žena a muž musí po sobě toužit, aby měli kvalitní sex, ale zároveň si uvědomit, že jen ten není jenom priorita a vztah se musí budovat kostičku po kostičce i v jiných oblastech.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lásku dát, lásku brát v seznamech

v Přečtených6x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x