Leť & zapomeň přehled

Leť & zapomeň https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496922/bmid_let-a-zapomen-tAF-496922.jpg 4 136 136

Láska ze Soho série

1. díl >

S Liv se rozešel přítel a ona nyní zůstala bez bydlení. Má si co nejdříve najít nový byt a odstěhovat se. Když téhož dne přijde i o práci v univerzitních novinách Newsflash, rozpláče se na záchodě v knihovně. Přistihne ji tam Matylda, dívka v jejím věku, které se Liv svěří se svým špatným dnem. Matylda se stane její záchranou, protože náhodou se svou spolubydlící hledají někoho do sdíleného bytu. Řekne jí i o prokletí pokoje, který se pronajímá, a o protivném spolubydlícím, který se vyspí s každou sukní. Ale Liv je to jedno, protože nemá jinou možnost. Když se však seznámí s novým spolubydlícím, vyrazí jí to dech. Není to jen nějaký sukničkář, ale Liviina spřízněná duše – její nejlepší přítel – láska jejího života. Noah, který před třemi lety beze slova odešel, když zemřel její bratr a ona ho tolik potřebovala. Noah je proti tomu, aby se nastěhovala, stejně jako je šéfredaktorka novin rozhodnutá s Liv v práci skoncovat... Celou spletitou situaci nakonec řeší Livin článek s názvem „Jak jsem změnila fuckboye“.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Fly & Forget , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Leť & zapomeň. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

petraLI
26.03.2024 3 z 5

Z knihy mám smíšené pocity. Moc se toho nedělo, žádná zápletka, žádný náboj. Autorka to brala docela hopem a hodně okrajově. Noah byl na můj vkus až příliš citlivý, Liv byla zvláštní od samého začátku. Co se mi líbilo, tak určitě postava Anthonyho a holek. Taky bych si něco víc přečetla o Rilyem, to mě docela zajímalo. Takže knihu nehodnotím moc dobře, ale uvidíme u dalšího dílu.

Zuzíček77
10.03.2024 4 z 5

Máme tady Liv se kterou se život moc nemazlí a vše se jí rozpadá. Dále tu máme Noaha který byl před třemi lety spřízněnou duší Liv ale pak odešel. Spojuje je tragická událost a osud tomu chce aby na sebe opět narazily. Moc hezky napsaný příběh, kniha se četla úplně sama. Všechny postavy se mi moc líbí, hlavně se mi zalíbila Matylda, která se Liv hned snaží pomoci i když ji nezná. Když jsem knihu četla, zaskočilo mě jak lehce s ní sdílím emoce, které oni právě prožívají. Na knihu jsem narazila náhodou a jsem ráda, že se ke mě dostala. Kniha je ze série tak jsem zvědavá jestli se ke mě dostanou i ty další.


Ála1968
18.02.2024 4 z 5

Krásný příběh,i když místy jsem se v něm ztrácela.Trochu podobný něčemu, co už jsem někdy četla,ale celkem se povedl.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022


Citáty z knihy (1)

Naděje je to s křídly, co hnízdí uvnitř nás a pěje píseň beze slov a stále zvedá hlas.“


Kniha Leť & zapomeň v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených164x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce189x
v Chystám se číst174x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

Nena Tramountani
německá, 1995
2022  77%Leť & zapomeň
2023  80%Poznej & důvěřuj
2023  86%Hraj & předstírej