Láska, vztahy, přátelství přehled

Láska, vztahy, přátelství
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355724/bmid_laska-vztahy-pratelstvi-F7n-355724.jpg 4 368 368

V této knize shrnuje Don Miguel Ruiz základní moudrost ze svého bestselleru Láska, vztahy, přátelství, a vy se tak můžete rychle seznámit s těmi nepodstatnějšími myšlenkami, které změní váš život. Toltécká tradice říká, že k naší pravé povaze nás vede štěstí, svoboda a láska. Z hlediska Toltéků tvoří láska všechno na světě, představuje samotný Život. Naučíme-li se opravdu milovat, začneme žít v harmonii s duchem Života, který proudí naším tělem.... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: ekniha , Pragma
Originální název:

The Mastery of Love , 1999


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska, vztahy, přátelství. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (52)

JointlieKat94
předevčírem 3 z 5

Když jsem se po pubertě vrátila ke čtení, tak jsem začínala s tímhle autorem. Potřebovala jsem se trošku hnout v myšlení.. nějak si pomoci. A tohle byl výborný začátek.

Teď po letech nacházím na poličce knihy, které doposud nebyly přečtené, a tak skončily na mém TBR listu, no a tuto jsem si vytáhla na začátku května.

Moc se mi do ní nechtělo, ale vlastně mi zase hodně pomohla. K uspořádání těch správných myšlenek, k větší motivaci a touze po změně. A tak na mě tyto knihy prostě fungují.

Zde bylo pár fakt dobrých myšlenek, které jsem si musela poznamenat. A možná bych je měla přečíst i mamině..

"Není pravda, že po smrti půjdeme do pekla nebo do nebe. V pekle nebo v nebi žijete už tady na zemi. Peklo i nebe existují jen ve vaší mysli. Trpíme li dnes, budeme trpět i po smrti, protože mysl neumírá s mozkem."

A spousta jiného..

Líbilo se mi, ale stačí to na 3*. :)

klaraj093
22.02.2024 3 z 5

Kniha má v sobě určitě spoustu moudrosti a poselství, je na každém člověku co si z toho vezme. Nicméně já jsem si z toho vzala pouze pár věcí. Jsem totální ateista, takže některé věci jdou mimo mě.


Ferda43
14.01.2024 5 z 5

Tahle kniha ve mě vzbuzovala spoustu emocí. Od odporu a touhy se s autorem přít až po AHA efekt... Na konci ale převládal úsměv na rtech a klidný dech:) Čtyři dohody jsou pro mne o dost lepší, ale i zde si najdu dost věcí k zamyšlení..
A tady pro mne platí - člověk k této knize musí "dozrát".

"To čemu věříme, ovládá naši existenci a řídí náš život. "


"Všichni máte schopnost tvořit. Tato schopnost je tak silná, že vám splní všechno, čemu věříte. Všechno, čím jste, vytváříte sami. Jste takoví, jací jste, protože tomu věříte. Celá vaše realita, všechno, čemu věříte, je vaším vlastním výtvorem. Máte stejnou schopnost jako všichni ostatní lidé. Hlavní rozdíl mezi vámi a někým jiným spočívá v tom, jak své schopnosti uplatňujete a co s jejich pomocí tvoříte. "

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska, vztahy, přátelství v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených656x
ve Čtenářské výzvě31x
v Doporučených46x
v Knihotéce244x
v Chystám se číst155x
v Chci si koupit59x
v dalších seznamech4x