Láska přes oceán přehled

Láska přes oceán https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346512/mid_laska-pres-ocean-ijk-346512.jpg 4 27 27

Milostný a společenský příběh z poslední čtvrtiny 18. století, kdy angličtí osadníci v Americe vypověděli poslušnost mateřské zemi. Kameron Ballan, dědic skotského vévody Ballanclairea, nechová k otcovým titulům a úmluvám žádnou úctu. Nepřinesly mu nic než potíže – a zasnoubení s neduživou španělskou princeznou. Když je tedy kvůli svému poslednímu prohřešku vyslán do Ameriky, kde má uklidnit bouřící se kolonie, je připraven osvědčit se jako rozhodný, cílevědomý muž, nikoliv jako loutka. Constant Ridgelyová, sedmá dcera bezúhonné vlastenecké rodiny, nachází Kama zbitého do bezvědomí davem osadníků. Musí ho buď ukrýt, nebo se dívat, jak umírá, ale k jejímu údivu v ní urostlý Skot roznítí nečekané vášně… V nebezpečné cestě hlavních hrdinů se odvíjí nejen jejich osobní životní drama, ale ožívá také kultura v amerických koloniích i ve Skotsku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Laird of Ballanclaire , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska přes oceán. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

miruska1
10.09.2022 3 z 5

Večšina knihy je v podstatě dialog mezi hlavními hrdiny. První třetina knihy se odehrává ve stodole, už jsem to chtěla vzdát, ale nakonec z toho byla pěkná pohadka. Hlavní postavy se mi líbili. Příběh byl trochu napínavý, smutný i zábavný. Celkově, hodně čtivé a pěkné.

rilajaan
23.06.2022 3 z 5

Klasická "červená knihovna".


rampapa
26.12.2021 5 z 5

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Miluju knížky od této autorky. Příběh se mi moc líbil. Knížka přečtená ani ne za tři hodinky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 18. století.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska přes oceán v seznamech

v Přečtených38x
v Doporučených4x
v Knihotéce85x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x