Lámání v kole - Kriminál / Izrael přehled

Lámání v kole - Kriminál / Izrael https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355176/bmid_lamani-v-kole-kriminal-izrael-SRu-355176.jpg 4 19 19

Na začátku knihy se hlavní hrdina po devíti měsících pekla sovětsko-afghánské války ocitá v tehdejším komunistickém vězení. Opět bojuje,tentokrát ale proti těžkým zločincům a totalitnímu systému. Po překvapivém návratu na svobodu se snaží žít jako normální člověk, brání mu v tom však traumata z prožitých událostí. V nejhlubší krizi dostává nabídku na návštěvu Izraele, kde má absolvovat výcvik u Sarejet Matkal. Nakonec se v doprovodu agentky Mossadu vydává přímo do srdce Bejrútu. Dokáže svou misi splnit?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lámání v kole - Kriminál / Izrael. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Radous
15.03.2024 5 z 5

Asi se nedá říct, než... top napínavý životmí příběh. Jestli se to tak (byť nuceně zkresleně) odehrálo, pak jasná volba pro Hollywood.

anna7006
25.08.2023 5 z 5

Kniha super ! Dobře se to četlo a bez zbytečných omáček dávám 80% člověk doslova knihu koupil a hned četl, aby věděl jak to dopadne - líbilo se moc a to fakt na romány nejsem.


Swissman
16.03.2023 3 z 5

Z pouště Afghánistánu, přes kriminál na Borech a devadesátkovou Prahu až do Izraele, Libanonu a zpět. Tudy všude vedly kroky hlavního hrdiny. Opět by to potřebovalo pořádnou práci korektora! Ubrat v nutnosti přesvědčit nás o tom, že ženy netouží po ničem jiném než po orálním sexu. A všechny ty "tajný super věci" by v reálu rozhodně nebyly tak "super" ani "tajný". Jasně, Mosad je pro každýho autora tohoto žánru velmi lákavá látka, ale pokud o tom něco víte, vyzní celá druhá půlka knihy zbytečně směšně.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lámání v kole - Kriminál / Izrael v seznamech

v Přečtených29x
v Doporučených1x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit4x

Štítky knihy

Česko, Česká republika Izrael

Autorovy další knížky

Petr Angel
česká, 1967
2017  71%Lámání v kole - Afghánistán
2017  71%Lámání v kole - Kriminál / Izrael