Květinové záhony od jara do podzimu - zahradničení krok za krokem přehled

Květinové záhony od jara do podzimu - zahradničení krok za krokem https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/197295/kvetinove-zahony-od-jara-do-podzimu-Kxq-197295.jpg 4 2 2

Praktické rady pro výsadbu květinových záhonů, podle estetických zásad, různá stanoviště, inspirace pro každé roční období.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Květinové záhony od jara do podzimu - zahradničení krok za krokem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

ddkk
23.10.2020 4 z 5

Tahle přehledná příručka je užitečná hlavně pro vlastní plánování zahrady. Je v ní celá řada názorných nákresů pro rozvržení různých typů záhonů včetně konkrétních rostlin. Není sice úplně jednoduché si podle ní vysadit tak nádherné záhony, jaké zobrazují v plném květu barevné kresby a fotografie, ale pro laickou orientaci je kniha určitě užitečná.

Liilith
29.03.2020 4 z 5

Pro mě, pro zahradnického amatéra, to je velmi přínosná kniha. Konečně taková, kde je vše přehledně členěno a kde lze načerpat dostatek inspirace, i když máte vcelku nulové odborné znalosti. Možnost vybírat rostliny podle stanoviště, které vyžadují, podle barev, podle zahradních stylů, k tomu s poměrně kvalitními fotografiemi, bylo to jako procházka zahradnictvím s příjemným výkladem. Kniha ke které se budu ráda a často vracet.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Květinové záhony od jara do podzimu - zahradničení krok za krokem v seznamech

v Přečtených3x
v Knihotéce1x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

Helga Gropper
německá
2011  80%Květinové záhony od jara do podzimu - zahradničení krok za krokem
2009  67%Zahradní plány pro začátečníky
2011  0%Pekné kvetinové záhony