Krysařovy děti přehled

Krysařovy děti https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/235410/mid_krysarovy-deti-235410.jpg 4 54 54

Jonas Holly série

< 3. díl

Osmiletého chlapce, který čekal v autě na rodiče, nahradil stručný vzkaz přilepený k volantu: „Nemilujete ho.“ Uprostřed léta padá na Exmoor temný stín – někdo unáší děti a nechává po sobě jen strohé, kruté obvinění. Chybí vysvětlení, žádost o výkupné i naděje. Jestli má strážník Jonas Holly doufat v jejich záchranu, musí podniknout riskantní výpravu do vyšinuté mysli únosce. Sám se ale dosud nevzpamatoval z osobní tragédie a v Exmooru je přinejmenším jedna osoba, která Jonase považuje za posledního člověka, jemuž se dá důvěřovat...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Argo
Originální název:

Finders Keepers , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krysařovy děti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

trudoš
07.03.2022 3 z 5

Krysařovy děti nakonec naplnily mé černé prognózy, jež začaly klíčit ve finále předchozího románu. Nejen, že si Belinda Bauerová příliš neporadila s rolí antihrdiny, ale co se týče zápletky, předvádí jednu z těch nudnějších verzí detektivního vyšetřování. Tedy - stane se zločin, kriminalisté se ocitnou ve slepé uličce, a tak čekají, až se odehraje zločin další a doufají, že tentokrát nechá padouch nějaké stopy. Díky tomu jimi čtenář spíš pohrdá, než že by jim fandil. O to víc působí tenhle přístup absurdně, že se únosy dětí odehrávají v okresu malého městečku.
Nijak tomu nepomáhá ani hlavní postava, jež polovinu vyprávění profňuká a druhou čeká na záchranu. Takže vlastně to jediné, co mě na románu tentokrát vážně bavilo, byly profily okrajových postav, které by samy o sobě vydaly za samostatný příběh, kterýžto by však se zápletkou neměl vůbec nic společného. Taky proto chápu ty čtyři stovky stran rozsahu, což ovšem bude nemilé překvapení pro všechny ty, co čekali strhující thriller.

4642
30.11.2021 5 z 5

Všechny tři díly, se mi moc líbily a doporučuji si je přečíst postupně. Jedná se o napínavé, dramatické i dojemné čtení, které se Vám dostane pod kůži. Určitě na ně nezapomenu. Steven, pro mě bude navždy nejstatečnější a nejsprávnější kluk. Jonas, už je zase šťastný se svojí Lucy. Škoda, že se u nás nepřekládá více knih od autorky, protože stále píše:-).


JajaPaja
29.09.2021 4 z 5

Drsné jen jsem nepochopila toho policistu Jonase ten mi teda neseděl

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krysařovy děti v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených62x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce64x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit7x