Mám vlkodlaka ve stanu! přehled

Mám vlkodlaka ve stanu!
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420796/bmid_mam-vlkodlaka-ve-stanu-wR2-420796.jpg 4 6 6

Líza a její kamarádi se fakt těší na školní výlet. Budou spát ve stanech, udělají si táborák a nebudou se muset mýt. Jenže se začnou dít divné věci. Kdo to po nocích vyje? A kam zmizely všechny párky? Pak zahlédnou neobvykle chlupaté nohy jejich tělocvikářky a dojde jim, že na výletě nejsou sami. Je tu s nimi vlkodlak! Jejich osud je zpečetěn! Humorný příběh z prostředí třídního výletu vypráví jeho hlavní protagonistka Líza, která si nebere servítky a vše komentuje s upřímností a bezprostředností sobě vlastní. Kniha pobaví děti od sedmi let i jejich rodiče. Co když vše bude nakonec úplně jinak, než se zdá? To zjistíme. Že se při tom krutopřísně nasmějeme, to není žádná vlkodlačí záhada.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

To Wee or Not To Wee! , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mám vlkodlaka ve stanu!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Rozari
09.01.2022 5 z 5

To jsme se zase nasmáli! Předchozí díl byl malinko slabší, ale tenhle musím zase pochválit - některé ty situace byly prostě k popukání :-)
Stačí jedno malé nedorozumění a děcka z toho udělají příběh přeměny učitelky na vlkodlaka. Plus dávám také za rychlé vyústění příběhu. Naše kluky (8 a 6 let) celá série moc bavila.

Žirka
09.02.2020 4 z 5

Bujná fantazie hlavních hrdinů mě bavila, i když pár situací je malinko přitažených za vlasy. Ale jinak hodnotím pozitivně, příběh může dětské čtenáře (tak okolo deseti let) chytit.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mám vlkodlaka ve stanu! v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených7x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x