Kronovy děti přehled

Kronovy děti
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537379/bmid_kronovy-deti-662f9cfaa8725.jpg 4 243 243

Projekt Kronos série

< 2. díl >

Downtown se hroutí. Rodiny jsou unášeny ze svých domovů. Mafie přebírají vládu nad městem, zatímco hlídky Radniční gardy patrolují v ulicích s jediným rozkazem: udržet Downtownery na uzdě, dokud za ně Nákaza nedokončí jejich špinavou práci. Občanská válka je na spadnutí. A pokud padne Downtown, pak celé Attiona City padne s ním. Ve své nejtemnější hodině se město obrátí o pomoc ke třem lidem, kteří představují jeho poslední naději: Davidu Foxovi, zvláštnímu agentovi ochotnému udělat cokoli, aby odhalil pravdu o smrti svého přítele; sirotkovi Lucovi Scarpovi, jenž utíká před nejmocnější organizací světa; a Jasonu Blakeovi, poslednímu Downtownerovi, který nechce své město vidět v plamenech.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kronovy děti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (49)

Predator3313
24.05.2024 5 z 5

(SPOILER) No, to bylo velmi dobré!
Doufal jsem, že v druhém díle se to rozjede, a stalo se tak.
I když jsme sledovali větší množství postav, které se vzájemně překrývali + do toho zasahovaly i různé časy, tak to bylo přehledné, mělo to spád a dobře se kniha četla.
Konečně začali sehirové používat své schopnosti pořádně, Gasz je sice záporák, ale snad jediný ví, jak své dovednosti naplno použít.
Ačkoli Jason už se taky rozjíždí. Nejlepší kousek je, když se jde pomstít, to jsem si fakt užil...
Vzhledem k tomu, že většina postav přežila, jsem zvědavý na poslední díl.

baru_lienka
09.09.2023 5 z 5

První díl série byl jen taková předehra, bylo nezbytné představit všechny klíčové postavy a nastínit celou scénu, ke které se schyluje. A pak přišel druhý díl - BAM - akce, přestřelky, napětí, bylo tam VŠECHNO! And it was perfect!

11/10*

Nejvíce mě asi bavili sirotci, skvělá skupina, která mezi sebou měla zajímavou dynamiku. Každá postava má v knize svůj úkol a do detailu vykreslenou charakteristiku. No, asi už jste pochopili, že tohle byl za mě nejlepší díl - což je překvapivé, protože druhé díly bývají většinou naprosté slabotky.


Bedřich63
29.06.2023

K této knize nebudu dávat žádné hodnocení. Tato literatura není můj šálek kávy. Nechci kazit věrným příznivcům hodnocení. Vydržel jsem knihu dočíst, ale další díl už absolvovat nebudu. Pro mě slepá ulička. Tudy pro moji čtenářskou vášeň cesta nevede.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (19. týden)

05.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kronovy děti v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených281x
ve Čtenářské výzvě36x
v Doporučených27x
v Knihotéce195x
v Chystám se číst165x
v Chci si koupit82x
v dalších seznamech6x