Krok stranou přehled

Krok stranou https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/105460/krok-stranou-105460.jpg 4 61 61

Formou vyprávění mladého pracovníka veřejné bezpečnosti vylíčený zajímavý případ s pašovanými hodinkami a obrazy starých mistrů. (www.pitaval.cz)

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krok stranou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

666Jitka
11.05.2024 4 z 5

Detektivka z doby minulého režimu, která je velmi vzdálená dnešním krvákům, sériovým vrahům a případům, nad kterými člověku zůstává rozum stát, byla právě pro svou uvěřitelnost, skvělým popisem dob minulých okořeněným trefnými ironickými poznámkami a zajímavou zápletkou, příjemným zpestřením všedního dne.

medlovice
27.04.2024 5 z 5

Hledím do youtube co si dneska pustím k práci a vaření a po zcela beznadějné nabídce jsem si vzpoměla na dvojku a vybrala si tohle jako audioknihu. Dobrá volba. Příběh mě bavil, děj poklidně plynul, zahalen do socialistické nálady kdy se řešilo pašování hodinek, kdo by to dnes řešil a přemalováním obrazu , ta atmosféra mi připomněla Aristokratku. Místo uklízení jsem seděla a poslouchala a dívala na ilustrační foto pana vébé nebo dopraváka , který s úsměvem hovoří s řidičem.


p.stranska
23.04.2024 3 z 5

Audiokniha ČRo, výborně načtená panem Hlavicou. První část odehrávající se na hradě se mi moc líbila, ale pak už to šlo s dějem od desíti k pěti. Nicméně mě moc bavila lehká ironie, se kterou uvažuje vyšetřovatel, a taky retro hudba, která tomuto dílku dodala punc atmosféry doby.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krok stranou v seznamech

v Přečtených74x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených3x
v Knihotéce34x
v Chystám se číst7x