Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa přehled

Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174571/bmid_kratka-prirucka-pre-majitela-stastneho-psa-174571.jpg 4 72 72

Mnohí ľudia a najmä milovníci psov sú očarení schopnosťami Cesara Millana, ktorý je najvyhľadávanejším odborníkom na psie správanie na svete, uznávaným najmä pre mimoriadne znalosti psej psychológie. Po vyše deviatich sezónach ako televízny Znalec psej duše má Cesar Millan nové poslanie: aplikovať svoje jedinečné poznatky psej psychológie a vytvoriť pevnejší, šťastnejší vzťah medzi ľuďmi a ich psími spoločníkmi. Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa čerpá z tisícok tréningových stretnutí po celom svete a čitateľovi ponúka 98 základných lekcií. Spoločne majiteľovi psa pomôžu aplikovať kľúčové aspekty uznávanej Cesarovej filozofie pre vytvorenie čo najhodnotnejšieho vzťahu so psom. Cesar sa venuje kľúčovým témam, ktoré idú pod povrch základnej poslušnosti a odhalia srdce a dušu našich miláčikov.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Timy Partners
Originální název:

Cesar's Way , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Ladislav73
10.01.2024 4 z 5

Toto jsou jen některé z rad a ponaučení :

Pravidlo Žádný dotyk, žádná slova, žádný oční kontakt můžete používat ve spoustě situací.

Psi žijí pro tuto chvíli. Nezabývají se chybami minulosti, ani se neobávají budoucnosti.

Pes je nejčistší forma energie, se kterou se můžete setkat, bezvýhradná láska. Nezáleží na tom, jestli si myslíte, že jste ošklvi, nebo že vás lidé nemají rádi, nebo jste přisli o práci. Víte, ten pes vás bude milovat.

Být vůdcem smečky nelze jen v tomto okamžiku. Vůdce se musí vyvíjet, učit a vycházet vstřic životním změnám. Vůdce se nesmí bát nebo se stydět opřit o svou smečku a dovolit jejím členům pomoci mu udržet si vyrovnanost. A je jedno, jak obtížné jsou překážky, nesmí se jimi nechat zastavit.

Pohyb, disciplína a náklonnost.

Knihu jsem přečetl, protože jsem viděl Cesara v televizi. Myslím si, že je lepším vůdcem smečky a psychologem psů než spisovatelem. Přesto kniha stojí za přečtení.

Ava365
10.02.2021 3 z 5

TV Seriál je mnohem lepší. Tady jde pouze o obecné a ne moc přínosné a využitelné rady. Chvílemi kniha balancuje na pomezí filozofických a ezoterických úvah.


jana8352
24.07.2020 1 z 5

Myslím že je mnoho lepších knih o výchově a výcviku psa pro pejskaře, kniha mi nic nového nepřinesla. Je to jen tištěný doplněk televizního pořadu. Ale třeba někomu jinému se může líbit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených104x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených2x
v Knihotéce70x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x