Krásná Karina přehled

Krásná Karina
https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91461/bmid_krasna-karina-F2R-91461.jpg 4 33 33

Mladý lord Droxford se má stát dědičným zástupcem britské koruny na svém hrabství. Král má však jedinou podmínku - hrabě se musí do měsíce oženit, jinak bude zástupcem jmenován jiný jeho příbuzný. Lordova milenka, lady Sibelyová, mu navrhne, aby se oženil s kteroukoli mladou šlechtičnou, již bude vyhovovat jeho společenské postavení a na oplátku mu nebude nijak zasahovat do života. Mladičká Karina, která žije na zchudlém panství s otcem - alkoholikem, tento rozhovor náhodně vyslechne a nabídne lordu Droxfordovi, že se za něj provdá. Chce tím vyřešit i své existenční problémy. Přestože je sňatek uzavřen v tichosti, krásná Karina vzbudí pozornost celé londýnské společnosti, zejména pak bývalého lordova přítele Guye a zhýralého lorda Wymana.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Complacent Wife , 1993


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krásná Karina. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

uzivatel83509
11.06.2023 5 z 5

Obálka mě odrazovala od čtení, ale říká se - "nesuď knihu podle obalu!" - v tomto případě je to pravda... krásný příběh!

zimka.r
23.12.2018 4 z 5

Já mám prostě tyhle pohádky ráda! :)


MinaHawke
20.04.2017 5 z 5

Karina uzavře neuvážený sňatek s lordem Droxfordem, aby utekla ze svého dosavadního života a také proto, že lord se musí oženit. Kvůli tomu mezi sebou uzavřou smlouvu, každý si však žije podle svého a navzájem se neomezují, avšak do té doby než Karina pozná bývalého lordova přítele Guye. Tak vznikne vlastně takový milostný trojúhelník. A aby toho nebylo málo, ještě do všeho zasáhne zhýralý lord Wyman, který chce za každou cenu Karinu dostat a neštítí se proto udělat cokoliv.
Moc se mi kniha líbila, nechyběly intriky a nenávist, ale také láska a bez ní by to přece nešlo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krásná Karina v seznamech

v Přečtených47x
v Doporučených4x
v Knihotéce31x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x