Králové bourbonu přehled

Králové bourbonu
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/272406/mid_kralove-bourbonu-TAJ-272406.jpg 4 258 258

Králové bourbonu série

1. díl >

Fascinující kronika rodiny Bradfordových, dlouholetých neoficiálních vladařů světové mekky bourbonské whisky. Neustále přiživované bohatství jim zajistilo mocný vliv a výsady dynastie, která navenek dodržuje ušlechtilá pravidla miláčků štěstěny a vybraného vkusu, ale vytváří ostrou hranici mezi sobě rovnými a svými zaměstnanci, kteří dřou do úmoru jen pro blaho svých chlebodárců. Hrdinka příběhu Lizzie, vynikající a uznávaná zahradní architektka, tuto křehkou mez překročí, když se zamiluje do marnotratného Lanea Bradforda, a málem přijde o všechno, co si v životě tvrdě vybojovala. Lane se po několika letech vrací domů a přináší s sebou i stíny minulosti, která skrývá nejeden bezohledný čin a řadu děsivých tajemství.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Bourbon Kings , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Králové bourbonu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (47)

LucijeT
13.03.2023 3 z 5

Původně jsem to chtěla přirovnat v Rosamunde Pilcher, ale ta píše přímější děj a má romantický a dobrý konec.... Takže v průběhu čtení jsem to přehodnotila spíš na Esmeraldu - kopa postav, kopa příběhů a není to dělené do jedné knihy, ale pokračuje to kontinuálně všechno v dalších dílech. Na mě je to příliš zdlouhavé čtení ikdyž příběh je zajímavý. Přečtu si i další díly, ale 5 hvězdiček si to nezaslouží.

georginaa
31.01.2023 3 z 5

Přirovnávat bratrstvo a králové je jako den a noc. Jenže kdo přečetl bratrstvo, těžko se smiřuje s jiným žánrem jako je tento. Zdálo se mi to moc dlouhé, i když to mělo něco do sebe, ke knize se asi nevrátím. Mám tuto spisovatelku v oblíbených, takže přečtu od ní vše, ale ne vše se mi musí líbit.


petraj30
20.09.2022 4 z 5

Moc jsem tomu nevěřila, ale celkem to ušlo. Třídílný příběh o velice bohaté rodince a jejich problémech. Ale jaképak oni mohou mít problémy? Jen řeší, jestli ráno zavolat prvně kadeřnici nebo pedikérku....No nebylo to tak jednoduché.
Zatím je mi tam nejsympatičtější paní Aurora. Ti ostatní jsou podle mě zatím velmi zbrklí v úsudku a mnohdy nemyslí na následky. Ale četlo se to velice pěkně a jsem zvědavá na pokračování, protože konec zněl dost slibně.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Králové bourbonu v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených379x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených13x
v Knihotéce257x
v Chystám se číst172x
v Chci si koupit28x
v dalších seznamech5x