Krajina světla přehled

Krajina světla
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/296910/bmid_krajina-svetla-hAJ-296910.jpg 4 160 160

Meg vinou otce, který rodinu opustil, zanevřela na všechny muže. Čirou náhodou je objeveno v jedné jeskyni mužské tělo se zabodnutým cepínem v hrudi. Detektiv Nat, který Meg miluje, jí musí sdělit, že její otec byl zavražděn. Pohled jeho očí proniká Meg pod kůži a probouzí city, uložené kdesi velmi hluboko. Pak následuje další vražda – a vše najednou dostane jiný směr…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Northern Lights , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krajina světla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (33)

bekule
07.12.2022 5 z 5

5,5
Od první chvíle mě hned naskočily vzpomínky na úžasný kultovní seriál devadesátých let Zapadákov,odehrávající se v městečku Cicely na Aljašce,dokonce i hlavní ženská postava je pilotka malého letadla a kupodivu se jmenuje Maggie.Podobnost čistě náhodná? Možná právě proto se mě to tak moc líbilo. NR umí skvěle popisovat různá prostředí,tady mě asi nejvíc bavilo sledovat ja se Nat zhostil své funkce a pomalu proplouvá úskalími velitele pojicejní stanice v Aljašské městečku kde musí řešit i sněhovou kalamitu,útok medvěda,tání ledu ,záplavy a při tom jen tak ve volných chvílích fušovat do práce státní policie a pátrat po vrahovi.Určitě jedna z těch nejlepších od NR!

pip11
09.09.2022 4 z 5

Poutavý příběh, kdy jsem sice vraha díky jedné pronesené větě odhadla ještě před polovinou, ale zajímavé prostředí Aljašky bylo moc fajn.


Marcik7
06.08.2022 4 z 5

Sice trochu obsáhlejší, ale četlo se to dobře. Na Aljašce žít bych asi nechtěla, ale jako kulisa příběhu byla velmi zajímavá. Nebylo by na škodu trochu podrobněji se rozepsat o charakterech postav, onoho vraha jsem si vlastně ani nevšimla, ničím nezaujal.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krajina světla v seznamech

v Přečtených257x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených16x
v Knihotéce113x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x