Pozdvižení v Pompejích přehled

Pozdvižení v Pompejích https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215672/mid_pozdvizeni-v-pompejich-215672.jpg 5 151 151

Společně s Bárou zažijete další napínavé dobrodružství plné záhad a nečekaných odhalení. Kouzelný atlas tentokrát Báru přenese do Pompejí r. 79 n. l., pouze několik měsíců před výbuchem Vesuvu. Jako otrokyně se dostane do domu duumvira Lucia Lollia, kde si najde řadu přátel.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pozdvižení v Pompejích. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

Snílek1980
09.02.2024 4 z 5

V první řadě musím ocenit už samotný nápad na takovou edukativní sérii pro děti. Objevila jsem ji čistě náhodou, i když rozhodně nejsem cílovka. Jako po první jsem sáhla právě po tomhle dílu, protože se o antický Řím už dlouho zajímám. Proto můžu říct, že informace v knížce, týkající se Pompejí, jsou skvěle podané. Navíc detektivní linka knihy i samotné dobrodružství Báry jsou zábavné. Věřím, že si z ní děti odnesou víc než z hodin dějepisu. Čtyři hvězdičky dávám jen z důvodu, že už dávno nejsem cílová čtenářská skupina, a tudíž jsem si příběh nemohla natolik užít, jako kdyby mi bylo kolem těch dvanácti let. Rozhodně si chci přečíst co nejvíc knížek z téhle série výprav do minulosti. Zároveň je všem školákům vřele doporučuji. Je to snadný a zábavný způsob, jak získat přehled o světových dějinách.

Kikulka97
05.07.2023 5 z 5

Perfektní, Pompeje jsem si velice užila :D


Kuxka
29.06.2023 4 z 5

Líbilo se mi to, ale přijde mi, že ty první cesty nebyly napsané tak zajímavě jako ty pozdější. Docela jsem se ztrácela v domě Lolliů, postavy byly fajn.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Když je někdo jediný, kdo něco udělat může, tak to udělat musí.


Kniha Pozdvižení v Pompejích v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených242x
ve Čtenářské výzvě21x
v Doporučených27x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech2x