Egypt - V nitru pyramidy přehled

Egypt - V nitru pyramidy https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216715/mid_egypt-v-nitru-pyramidy-216715.jpg 4 150 150

Tentokrát atlas poslal Báru do minulosti sice za dne, ale zato ji šoupl skoro doprostřed Nilu, ve kterém se proháněli hladoví krokodýli. Ještě že byl poblíž šťastnou náhodou lovec Maimose! Nebo to snad nebyla náhoda? Je možné, že Maimose na místo přivedla kočičí...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Egypt - V nitru pyramidy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

tekkilla
05.03.2024 4 z 5

Kniha je moc pěkně napsaná,člověk se občas ztrácí ve jménech postav,ale to je asi můj problém.Jediné,co mi nesedí,je autorcina stylizace do 12leté dívky.Některé výrazivo,jež Bára používá,by dvanáctiletá dívka nevypustila z úst(božskej zevl,tydlifon).To Jediné mi na knížce vadí a vždy přinese pocit,jako kdyby Báře táhlo na padesát a ne na 13.
Jinak je příběh velmi čtivý a poutavý.

Snílek1980
05.03.2024 4 z 5

Jako vždycky moc hezký a poučný příběh. Paní autorka nezklamala ani tentokrát. Navzdory tomu, že určitě nejsem vzhledem k mému věku cílová skupina čtenářů, jsme si na Báře a jejích dobrodružstvích v historii vypěstovala slušnou závislost.


ElikaS
04.05.2023 5 z 5

Knížku jsem poslouchala jako audioknihu. Moc nechápu, proč audioknihy vychází takhle na přeskáčku, pročež hned v úvodu jsem se dozvěděla, jak dopadne další díl audioknihy Terezínské ghetto, na které se chystám následně. No nic, to jen takový krátký povzdech.
Každopádně interpretace v podání Jitky Ježkové nemá chybu. A děj je ještě lepší než v případě Únosu v Paříži. Život starověkých Egypťanů byl rozhodně zajímavý a v tomto díle jsem se dozvěděla celou řadu věcí, o kterých jsem neměla ani tušení.
Parádní mi přišla zejména pasáž o čtení a psaní. Stejně tak kvituji závěrečný doslov, který přináší opět řadu zajímavých informací.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Egypt - V nitru pyramidy v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených219x
ve Čtenářské výzvě21x
v Doporučených23x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech2x