Kouzelníkova zahrada přehled

Kouzelníkova zahrada
https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80941/kouzelnikova-zahrada-80941.jpg 4 13 13

Do Semínka nad Švitorkou se přistěhoval kouzelník Vitold. Byl to starý bělovlasý a bělovousý pán toužící po klidném životě na vesnici. Jenže co se nestane... starosta mu zanedlouho důvěrně sdělí, že vsi Semínko hrozí zkáza...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzelníkova zahrada. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

laura
10.12.2019 5 z 5

Moje úplně první knížka, kterou jsem kdy dostala. Dostala jsem v 1 třídě od Ježíška a během vánočních prázdnin jsem ji celou přečetla a to zřejmě předurčilo směr, kterým jsem se pak ubírala celý život. Láska ke knihám, k příběhům, ke světu, schovaném za spoustou, spoustou slov, myšlenek, tam, kde se můžete schovat, když je vám smutno a kde se cítíte v bezpečí. Kde je vám příjemně a nikdy tam nejste sami.

Kouzelníkova zahrada je pro mě knihou plnou vzpomínek na spoustu krásných pohádek o strašné chumelenici, o chytré princezně Jeleně, o princezně Sasance a smutném rytíři, o Modrém balónku a spoustě dalších. Tu knihu jsem četla tolikrát, že už bych to nespočítala. A pořád ještě ji mám. Naposledy jsem si ji z nostalgie přečetla před pár lety a zjistila jsem, že pohádky nestárnou - a já tím pádem asi také ne, když se mi stále líbí ;)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kouzelníkova zahrada v seznamech

v Přečtených16x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst1x