Kouzelné křeslo přehled

Kouzelné křeslo https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93471/kouzelne-kreslo-93471.jpg 4 22 22

Kouzelné křeslo série

1. díl >

Jednoho dne se Monička s Petrem vypraví do starožitnictví koupit mamince dárek, náhodou tak objeví kouzelné křeslo, které umí plnit vyslovená přání. Spolu s Šotkem, kterého vysvobodí ze spárů obra na zámku, podniknou řadu dobrodružných výprav. Navštíví trpaslíky chamtivce a muchomůrkovou vesničku; vyzrají na zlého čaroděje Ho-Ho, který se usídlil v Šotkově rodném kraji; podívají se do Říše snů a čeká je i mnoho dalších zážitků. Děti prožijí spoustu legrace, spatří mnoho neobyčejných věcí, ale také se leckdy dostanou do svízelné situace, se kterou si musejí poradit. Atmosféru epizod dotváří řada půvabných a originálních postav. 1. vydání. Vyšlo 27. 10. 2011.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Adventure of the Wishing-Chair , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzelné křeslo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Gabriela_K
08.07.2020 3 z 5

Kniha mě ze začátku moc nechytla. Byla průměrná. Ale zhruba od druhé poloviny zažívali mnohem zajímavější dobrodružství a tak mě bavila více.
Také musím zmínit nádherné ilustrace.
V knize se píše- Pro čtenáře od 7 let. Tuto věkovou skupinu to bude určitě bavit. Já v ní už nejsem, takže pro mě byla kniha lehce nadprůměrná.

JaneTrafy
20.11.2015 5 z 5

Knížka na stejný žánr, jako kouzelný strom, ale moc pěkné a povedené a ráda jsem si to přečetla a zažila ta krásná a napínavá dobrodružství s Petrem, Moničkou a Šotkem :D


Elen telemna
06.09.2015 4 z 5

Pěkné, napínavé, krásné čtení pro děti. Opravdu kouzelná knížka. Co musím vytknout, je to, že se vždycky vraceli domů. Kdyby v těch zemích zůstávali déle, tak by to bylo lepší. Ale jinak super.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kouzelné křeslo v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených31x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x