Kouzelná Beruška a Černý Kocour - Zlolustrátor přehled

Kouzelná Beruška a Černý Kocour - Zlolustrátor https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354379/bmid_kouzelna-beruska-a-cerny-kocour-zlo-cxr-354379.jpg 4 13 13

Marinette vypadá jako obyčejná středoškolačka, ale skutečnost je úplně jiná. Marinette žije dva životy: když zrovna nesní o své tajné lásce Adrienovi, je superhrdinkou jménem Beruška. A přitom netuší, že i Adrien má své druhé tajné já jménem Černý kocour. Totálně nezávislá Beruška a velmi sebevědomý Černý kocour se při svých misích potkávají, aniž by znali pravou totožnost toho druhého. Kouzelná Beruška a Černý Kocour se musejí postavit Zlolustrátorovi, zlému kreslíři, který se chce pomstít Chloé za to, že se vysmála jeho obrázkům. Zlolustrátor ale má tajemství, které vše trochu zkomplikuje – je totiž šíleně zamilovaný do Marinette! Zatímco ona má na schůzce odvést zloduchovu pozornost, Černý Kocour se ho bude muset pokusit zastavit.... celý text

Povídky Pro děti a mládež
Vydáno: , Computer Press (CP Books)
Originální název:

L'attacco di Illustrator , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzelná Beruška a Černý Kocour - Zlolustrátor. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Samira
10.09.2017 5 z 5

Knihy podle oblíbených seriálů a filmů by se jako zábavná forma čtení mohly pro děti jevit jako jasná volba, ale většinou jde spíše o tah marketingový a v knize chybějí důležité pasáže a příběh je pouze neuměle a je mnohdy těžce převyprávěn.
Pro sérii Kouzelná Beruška to ale neplatí. Drobnější formát, perfektně zvolený font a samotný text jsou udělány tak, aby se dětem četlo samo.
A samotný příběh - nebudu lhát i já jsem do něj zamilovaná, tenhle seriál se povedl nad všechna očekávání.
Kromě nové série se tak s dcerou obě těšíme i na maximálně povedené knihy.
Doporučuji!


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kouzelná Beruška a Černý Kocour - Zlolustrátor v seznamech

v Přečtených14x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x