Konaj ako dáma, mysli ako muž přehled

Konaj ako dáma, mysli ako muž
https://www.databazeknih.cz/img/books/95_/95816/bmid_konaj-ako-dama-mysli-ako-muz-95816.jpg 3 49 49

Nejestvuje pravdivejšie konštatovanie: muži sú jednoduchí. Najprv si osvojte túto skutočnosť, a potom všetko, čo sa o nás dozviete v tejto knihe, začne zapadať na miesto. Len čo sa s tým vyrovnáte, budete musieť pochopiť zopár základných právd: mužov poháňa to, čím sú, čo robia a koľko zarábajú. Nezáleží na tom, či je muž výkonný riaditeľ, podvodník alebo oboje, všetko, čo robí, sa filtruje cez jeho titul (čím je), ako ten titul získal (čo robí), a odmenu, ktorú dostáva za svoje úsilie (koľko zarába). Tieto tri veci vytvárajú základnú DNA mužnosti – tri výsledky, ktoré musí každý muž dosiahnuť, kým skutočne naplní svoj mužný osud. A kým muž, s ktorým chodíte, máte s ním intímne vzťahy alebo ste zaňho vydatá, nedosiahne svoj cieľ v týchto troch oblastiach, bude priveľmi zaneprázdnený na to, aby sa mohol sústrediť na vás.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Tatran (Bratislava)
Originální název:

Act Like a Lady, Think Like a Man , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konaj ako dáma, mysli ako muž. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Aligi
02.06.2023 2 z 5

Knihu jsem dostala jako dárek. Některé kapitoly pro mě byly užitečné, ale zbytek byl celkem o ničem a možná i trochu naivní.

Mili01
11.02.2022 2 z 5

Něco z knížky bylo užitečné, ale rozhodně ji nebudu číst znovu. Myslím si, že jsou lepší knížky.


Lily101
16.02.2021 5 z 5

Knížka mi ležela v knihovničce poměrně dlouho (výpůjčka z knihovny, které byly doposud uzavřené kvůli aktuální situaci).

Bála jsem se, že se bude jednat o nějaké až odborné pojednání např. o světě podnikání, ale bylo to poměrně oddechové, místy tak trefné až to bylo vtipné a skutečnostem v knize uvedených i věřím. Takže za mě (vůči očekávání) skvělé! Trošinku se kniha opakuje, ale není to tak hrozné (existují knihy, které se opakují víc a to dokonce i pomalu formulací, což jsem zde nezaznamenala).

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Konaj ako dáma, mysli ako muž v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených73x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce38x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit10x