Komisař Vrťapka sebrané spisy 2 přehled

Komisař Vrťapka sebrané spisy 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82814/bmid_komisar-vrtapka-sebrane-spisy-2-RNh-82814.jpg 5 37 37

Komisař Vrťapka série

< 2. díl >

Po úspěchu prvního dílu na sebe pokračování Vrťapkových spisů nenechává dlouho čekat. Slavný detektiv se do dalšího pátrání ponořil s opravdovým nasazením a v druhém díle si pro své čtenáře kromě rébusů a hádanek připravil také několik detektivních překvapení! Celostránkové ilustrace, humorné verše a napínavý komiks se záludným Zlokrtem, to je jen malá ochutnávka z velkého dobrodružství, které na stránkách této knížky na malé detektivy čeká. Podaří se i vám vyřešit všechny detektivní záhady? Tak vzhůru za případy, ať nám nevychladne stopa!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Komisař Vrťapka sebrané spisy 2. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Hoblinka
26.09.2023 5 z 5

Další díl skvělých luštěnek.

ArkAngel
25.03.2023 3 z 5

Proti první knize tu vlastně není žádná větší inovace a stále se nese ve stejném duchu, což nemusí být vlastně špatně. Máme tu řadu úkolů, které dětem rozvíjí logické myšlení a k tomu dnes už v lecčems nekorektní humor, který by teď asi neprošel. Mínusem ale je, že úkolů je podstatně méně (cca 1/3), protože se tvůrci rozhodli dát větší prostor velkému případu, který se táhne napříč dílem a sloužil jako soutěž o ceny. Čtenář si tak zaplatí knihu o stejném rozsahu, ale je v ní daleko méně zábavy.


Jadla
14.07.2017 5 z 5

Požehnaný nápad autorů vytvořit tyto detektivní úkoly pro děti. Moje dcera ještě neumí číst, přesto musíme každý den společně rozlousknout nějaký ten Vrťapkův detektivní oříšek. Baví to jí i mě a všechny díly se nám moc líbí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Komisař Vrťapka sebrané spisy 2 v seznamech

v Přečtených46x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce26x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit2x