Poslední vzdor přehled

Poslední vzdor
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443005/bmid_posledni-vzdor-GKb-443005.jpg 5 27 27

Petrovo zoufalé pátrání po milované tetičce May pokračuje! Situace se však vyhrocuje, když na scénu vtrhne nový Venom - takový, který má všechnu moc, ale žádnou odpovědnost. Mezitím se v zákulisí dál rozbíhá soukolí vražedného spiknutí. Únosce Spider-Manovy tety hodlá zasadit poslední, zdrcující úder... a pomáhat mu bude dvanáct Spideyho nejnebezpečnějších soků! Obsahuje komiksy Marvel Knights: Spider-Man č. 7-12.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední vzdor. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Norri
07.06.2023 4 z 5

Na tento komiks jsem se hodně těšil. Vždyť ho dělal Mark Millar, Terry Dodson a Frank Cho! To nemůže být špatné! Při čtení však mé nadšení zchladlo. Ukázalo se, že je obyčejná superhrdinská mlátička. Příběh není špatný a dobře odsýpá. Peter Parker se dostává do stále větších sraček a hledá pomoc kde se dá. Jenomže situace je stále horší a horší a Peter Parker nemá nejmenší tušení co se děje a jak z toho ven. Celé je to docela drsné a krvavé. Vystřídají se tam snad všichni Spider-manovi nepřátelé, což je docela otravné. Nejvíce mi ale chyběl nějaký přesah ze superhrdinského žánru. Něco navíc, jako měl třeba Kevin Smith ve Zlu v lidských srdcích (oba příběhy spojuje Terry Dodson jako kreslíř).

Co se týče kresby, tak je pěkná. Vím, strohé konstatování vzhledem k tomu, že mám kresbu Terryho Dodsona i Franka Choa rád. Tady odvedli standardně dobrou práci, ale nějak se to v tom superhrdinském ději ztrácí. Vlastně ani nevím, co kreslil Dodson a co kreslil Cho. Poznal jsem jenom Frankova jezevčíka a Komiksáka že Simpsonových.

mirec88
03.03.2023 5 z 5

Vynikajúce ukončenie drsného, tragického príbehu, v ktorom je akcie požehnane aj dej aj emócie tu sú a Sinister 12 a dvaja Venomovia sú zárukou vynikajúceho príbehu. Plus psychologické vyobrazenie zdrveného Petera Parkera je proste úžasné. Odporúčam a spolu s prvým dielom je to jeden z najlepších príbehov so Spideym. Mark Millar proste vie.


Hor89
11.12.2022 3 z 5

(SPOILER) Dokončení komiksu Dolů mezi mrtvé z čísla čtrnáct, opět dospělejší komiks (pro mladší čtenáře opravdu není vhodný) s pěknou kresbou. Příběh je docela dobrý, má spád ale něco tomu chybí - temnější závěr by komiksu prospěl. A docela mě zklamalo rozuzlení únosu - čekal sem něco nápaditějšího. Celkové hodnocení obou dílů - tři a půl hvězdy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poslední vzdor v seznamech

v Přečtených29x
v Doporučených3x
v Knihotéce24x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit7x