Komentáře o životě přehled

Komentáře o životě https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184363/komentare-o-zivote-184363.jpg 5 9 9

Podtitul: Duchovní rozjímání o světě člověka V příbězích o životě rozvíjí hinduistický náboženský učitel a myslitel Krišnamurti své učení a pomáhá hledajícím objevovat všudypřítomnou pravdu a věčnost zde a nyní, zbavením ega nalézat sebe sama.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Komentáře o životě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Pablo70
21.10.2020 5 z 5

"Jestliže miluješ ptáka, který s tebou strávil zimu, otevři mu na jaře dokořán okno a dopřej mu svobody. I kdybys mu zachránil život, nemysli si, že je nevděčný, když se k tobě už nevrátí. Jestliže miluješ dítě, učiň totéž!"

1107
14.02.2020

Buddhist thinkers make some implicit assumptions that modern Western philosophers have explicitly rejected. Firstly, common to most ordinary Indians *, unlike the https://2player-games.io/ 'scientific' Europeans, the idea of taking yoga experiences as a material for philosophical reflection.


nothing_forever
28.08.2018 5 z 5

I tato kniha pána Krishnamurtiho mě nadchla a úplně pohltila. Různí lidé se setkávají s J. Krishnamurtim a ptají se ho, jak mají řešit své problémy. On si je vyslechne a pak spolu s nimi analyzuje jejich situaci a snaží se jít s nimi až k samé podstatě problému. Tak jim nastavuje zrcadlo. Avšak podívat se do toho zrcadla je častokrát velice nepříjemné a bolestivé. Úžasná kniha, kterou všem doporučuji přečíst.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Komentáře o životě v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených10x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit3x