Kodex Camelot přehled

Kodex Camelot https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497812/kodex-camelotLjRPmb-r76-.jpg 3 64 64

Mitzi Fallonová série

< 3. díl

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Euromedia
Originální název:

The Camelot Code , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kodex Camelot. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Lusa
22.07.2023 5 z 5

Koupila jsem aniž bych věděla že jde o 3 dil, ale pak zjistíte, že to vlastně nevadí. Děj zajímavý a čtivý a ke konci opravdu napínavý, nevím zda si přečtu i předchozí díly, ale za mě se tento povedl.

sorceress15
23.12.2019 3 z 5

Děj byl celkem svižný, v podstatě se tam něco stále dělo od začátku do konce, ale to nezaručuje úplnou spokojenost ze čtení. Bylo tam až příliš mnoho postav, které nebyly ani vysvětlené, proč se tam objevují nebo kdo vlastně jsou, proto jsem se v nich někdy ztrácela. Líbilo se mi, že kniha nebyla psaná jen z pohledu jedné osoby a mohli jsme tak skákat na jiná místa a jiné situace, zároveň ale vše do sebe nakonec vše zapadlo. Naštěstí se zde objevil ten "wow" efekt, kdy si řeknete "tohle jsem opravdu nečekala" a chvíli to rozdýcháváte. Některé scény byly opravdu drsné až příliš realistické a běhal mi mráz po zádech. Bohužel jich ale nebylo tolik a byly v podstatě až na samém konci knihy. Objevily se tam ale bohužel i takové, které moc smysl nedávaly a byly zbytečné.
Styl psaní autora je ten, který mi absolutně vyhovuje. Žádná zbytečná omáčka okolo a lyrické pojmy či vykreslení prostředí a myšlenek postav, pouze soustředění se na samotný děj a logický popis, který si dokáže čtenář snadno představit a vtáhnout do děje. Také oceňuji námět, který mě při čtení anotace donutil si knihu koupit. Bohužel ale nebyl využit tím nejlepším směrem. Také konec mi přišel příliš uspěchaný a useknutý, což trochu zkazilo dojem ze závěru knihy.


essene
26.09.2019 2 z 5

nebylo to špatné

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kodex Camelot v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených91x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených6x
v Knihotéce130x
v Chystám se číst48x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x