Knihovna mého srdce přehled

Knihovna mého srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495525/knihovna-meho-srdceXcHZtH-Vqi-.jpeg 4 122 122

Zachraňte knihovnu! Osamělá knihovnice June Jonesová nikdy neopustila ospalé anglické městečko, kde vyrůstala. Nejraději tráví čas ponořená do stránek knih. Ale když její knihovně hrozí uzavření, je June nucena vystoupit zpoza polic, aby zachránila srdce své komunity i místo, které uchovává nejdražší vzpomínky na její matku. V boji se k ní s vervou připojuje několik svérázných místních obyvatel. A možná že v zápase o svou knihovnu může June zachránit i sama sebe.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto
Originální název:

The Last Chance Library , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Knihovna mého srdce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (42)

mil
17.05.2024 4 z 5

Milý příběh

Marcela52
19.03.2024 5 z 5

Pokud máte rádi knihy a knihovny, určitě vás tento příběh pobaví i potěší. Malé anglické městečko, ve kterém se odehrává boj o knihovnu, mi bylo moc sympatické, stejně jako mladá knihovnice, která je nucena se do tohoto boje zapojit. Pokud tedy hledáte oddechové čtení, určitě budete spokojeni. Kniha vám dodá optimismus, který je v každé době potřeba, a happy end přispěje k dobrému pocitu, že ne všechno musí v životě dopadnout špatně.


Vojslava
03.03.2024 3 z 5

Dostala jsem, co jsem tak odhadem čekala: bod do Čtenářské výzvy a hodně papírový příběh odehrávající se mezi typologizovanými postavami a s odhadnutelným dějem, nicméně nad některými nápady jsem se upřímně zasmála a pomyslela si, že tu situaci bych fakt chtěla vidět. A tak jsem si v téhle malé knihovně, která od začátku byla i nebyla odsouzena k zániku, užila pár hodin příjemné vylehčené četby. A souhlasím: knihovny jako bezpečný a komunitní prostor prostě zanikat nemají!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (11. týden)

13.03.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Knihovna mého srdce v seznamech

v Přečtených174x
ve Čtenářské výzvě78x
v Doporučených3x
v Knihotéce120x
v Chystám se číst171x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech4x