Klub nas***ých rodičů přehled

Klub nas***ých rodičů https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/69773/klub-nas-ych-rodicu-69773.jpg 3 31 31

Rozhněvané matky a otcové, spojte se! Vtipný, bravurně napsaný román ze současnosti, v němž se najdou všichni rodiče, kteří občas (nebo spíše často) zažívají pocit, že už toho mají dost. Novinářka Roxy, toho času na mateřské dovolené, neprožívá právě nejšťastnější období. Odstěhovali se s přítelem Jackem a jejich desetiměsíční dcerkou Joey z Londýna na venkov, nic ovšem nevychází podle plánu. V domě řádí zcela neschopní řemeslníci, místní lidé se nechovají nijak zvlášť přátelsky, Jack je skoro pořád mimo domov a Roxy je s Joey většinu času sama. Je čím dál nespokojenější a podrážděnější a mateřskou roli zvládá jen taktak. Kéž by tak měla po ruce rodiče, své staré přátele, nebo alespoň pár spřízněných duší, se kterými by se mohla o své starosti podělit! A z téhle myšlenky se vyklube nápad, který změní život nejen jí, ale i několika dalším lidem. Co takhle založit klub, kde by se podobně "postižení" mohli pravidelně scházet a načerpat nové síly? A tak se jednoho dne objeví na nástěnce na poště první pozvánka na setkání KLUBU NAS***ÝCH RODIČŮ.... celý text

Literatura světová Humor
Vydáno: , Rybka Publishers
Originální název:

The Pissed-off Parents Club , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klub nas***ých rodičů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Guepp
29.03.2022

Četla jsem asi ve špatnou dobu. Možná až mi bude připadat, že je to na mateřské nezvladatelné, sáhnu po ní znovu. Nějak jsem se nemohla naladit na problémy a stížnosti hlavní postavy.

Radovan_R
13.03.2019 3 z 5

Docela slušně napsaná kniha, místy jsem se pobavil. Tenhle klub by se hodil i u nás - ani ne tak po narození dětí, jako spíš teď, když přicházejí do puberty.


Petja
14.02.2019 3 z 5

Oddechová knížka o problémech rodičů s malým dítětem. Hlavní hrdinka se po narození dcery odstěhuje s přítelem z Londýna na venkov a potýká se s nudou na mateřské i v nové vesnici, s problémy v partnerském vztahu atp. Z nedostatku jiných možností založí večerní klub pro rodiče bez dětí, kde konečně najde přátele a její život nabere nový optimističtější směr.
Oddechová knížka, která nakonec po všech stránkách dobře dopadne a ty, kteří se cítí jako hlavní hrdinka, může povzbudit. Kniha se lehce čte a díky tomu, že dost reálně líčí situace, které asi většina (nejen novopečených) rodičů, jí ráda odpustím i občasné nelogičnosti (např. hlavní hrdinka tvrdí, že je skoro bez peněz, ale může utrácet v hospodě za alkohol, když konečně najde přátele a získá sloupek v místním časopisu, rozhodne se odstěhovat do Austrálie...).
Teď ještě kdyby byl podobný klub u nás :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Klub nas***ých rodičů v seznamech

v Přečtených49x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit1x

Autorovy knížky

2011  66%Klub nas***ých rodičů