Klíč k záhadě přehled

Klíč k záhadě
https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66296/klic-k-zahade-66296.jpg 4 8 8

Bývalý konfident Valtr byl nalezený ve svém bytě oběšený. Po pitvě bylo zjištěno, že se jedná o vraždu. Začíná se odvíjet příběh, jehož kořeny sahají daleko do minulosti, do časů Protektorátu, a souvisejí s příbramskou kauzou, která se stala inspirací pro Drdovu povídku a potažmo Krejčíkův film Vyšší princip.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klíč k záhadě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

moničina
29.07.2022 1 z 5

Nebavilo ma to. Dej bol nesuvisly a nudný. Nebola to typická detektívka s vyšetrovaním a ani kvalitné dokumentárne spracovanie so systematickym prezentovanim faktov. Pre mňa veľké sklamanie a nuda, milujem Magnetky, aj tie so špionážnou zápletkou a diverznymi akciami. Ale toto bol chaoticky a nezáživný dej a nedával mi zmysel.

Pavelpi
01.06.2022 5 z 5

Příběh má ještě pokračování. Naše úřady požádaly o vydání válečného zločince Teufela, ale bylo sděleno, že hledaný náhle zemřel. Pokud zemřel, nedozvíme se jestli přirozenou smrtí nebo jinak. Teufel bohužel skutečně existoval a celý příběh se odehrál tak, jak je v knize popsán. Bohužel už se asi nikdo nedozví další podrobnosti. Příběh vyšší princip byl samozřejmě spisovatelem Drdou upraven, ale v této knize je popsána věrná skutečnost případu. Změněna jsou pouze jména osob a jména měst, kde se vše odehrálo.


dagmar5477
23.11.2018 5 z 5

Výborná kniha.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Klíč k záhadě v seznamech

v Přečtených12x
v Knihotéce21x
v Chystám se číst4x