Kletba otroků přehled

Kletba otroků https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60579/mid_kletba-otroku-Le3-60579.jpg 4 14 14

Vydáno pod pseudonymem Daniel Easterman. Po návratu ze služební cesty z Afriky na nachází Angelina Hammelová, Haiťanka z vysoce postavené a vlivné rodiny, pod podlahou bytu v Brooklynu několik mrtvol v různém stádiu rozkladu. V téže době ztrácí i manžela, který poslední léta života zasvětil neúnavnému pátrání po tajemství otrokářské lodi, v jejíž útrobách se skrývalo víc než jenom černí otroci odsouzení k neúnavné dřině na plantážích. Právě tak začíná další strhující, napínavý román Daniela Eastermana, ve kterém není nouze o překvapení, černou magii a intriky. Společně s Angelinou a jejím milencem, brooklynským vyšetřovatelem Abramsem, čtenář krůček po krůčku a s mrazením v zádech odkrývá spletitou minulost tajemného Sedmého řádu, jehož kořeny sahají až do srdce černé Afriky a postupně jako tropické liány obtáčejí a dusí vše, co se jim připlete do cesty. Nelidské praktiky Sedmého řádu stále více děsí Brooklyn. Předpovězené zmrtvýchvstání a návrat černého krále se blíží.... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Night of the seventh darkness , 2002


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kletba otroků. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

KTera
19.02.2021 5 z 5

Zajímavý příběh a takový konec jsem nečekala.

renefer
19.04.2020 2 z 5

Nic pro mě. Nemám ráda “voudou” s jeho prapodivnými bohy a obětinami ve formě láhví rumu. Nemám ráda francouzštinu. A hlavně mi vůbec nesedla potrhlá Angelina a nanicovatý Reuben. Oba dva mi připadali padlí na hlavu, jejich chování postrádalo logiku. Jinak námět úžasný, ale padouši byli vždy o krok dopředu a podle toho to taky dopadlo.


Thebookman
14.06.2015 4 z 5

Divím se, že tato knížka nemá žádný ještě komentář. O to více jsem rád, že jsem první, kdo sem píše. Nato, že to přečetlo mimo mne 9 lidí, tak bych tu čekal nějakou reakci.
Už to je pár let, co jsem tuto knížku četl, přesto na ni nikdy nezapomenu. Velice zajímavý příběh. Všem, kdo mají rádi napětí, tuto knížku doporučuji. :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kletba otroků v seznamech

v Přečtených23x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit6x

Autorovy další knížky

Daniel Easterman (p)
irská, 1949
2006  75%K
2004  79%Kletba otroků
2002  69%Jaguáří maska
2002  78%Sedmá svatyně
2003  76%Devátý Buddha