King přehled

King https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464262/bmid_king-mMa-464262.jpg 4 722 722

King série

1. díl >

Brantley King. Zuřivý, vášnivý a odhodlaný. Vyrůstal v nelítostném světě a vždy žil na hraně zákona. Dnes je umělecký tatér, ale také kariérní kriminálník a drsný alfa samec, který byl právě propuštěn z vězení. Doe. Naprostý protiklad. Její vlastní minulost je jí záhadou. Poté, co se probudí v popelnici celá potřísněná krví, není schopná vybavit si jedinou vzpomínku na to, kým je a odkud pochází. Náhodou se potkají na párty, kterou pro Kinga uspořádá jeho kamarád Preppy jako oslavu Kingova propuštění z vězení. A oběma toto setkání změní život.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ocelot
Originální název:

King , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize King. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (191)

*Pájuše*
17.04.2024 odpad!

Největší přešlap, co jsem udělala.
Netuším proč, ale styl autorky je něco pro mě jaksi nestravitelného. Pamatuji, že ze začátku jsem byla z knihy zmatená kvůli těm odskočeným řádkům po celou dobu čtení, které Vás vytrhávají z kontextu a nutí vás některé pasáže číst znovu, protože nevíte, která ta postava zrovna mluví nebo zda se děj posunul dál a autorka odskočila schválně jako by začínala novou kapitolu. Navíc ten popis je takový těžkopádný. Hned první věta začala divoce. Už tehdy mi blesklo hlavou, zda to bude divoká jízda, kterou si užiji nebo naopak divoký sjezd dolů bez jistícího lana. A bohužel, to první to nebylo a to druhé nedokáže pořádně pospat mé zklamání z knihy. Představovala jsem si něco jiného. Shrnu to - namakaný a potetovaný borec, který si prošel peklem i kriminálem, představující drsnou slupku jinak nepochopené citlivé duše uvnitř a "nevinná" panenka, která ztratila paměť a s jeho pomocí odkryje svou minulost. LOL!
Autorka možná chce, aby to tak působila, ale podala to zvláštním způsobem. Nevinná panenka se pro mě hned na začátku stala zbohatlickou princeznou a namachrovaný týpek bez duše Kinga. Aspoň mě nepřipadal, že by předvedl něco světoborného, něco, za co by stálo nazývat ho borcem. Větší zklamání jsem nemohla zažít ani při konci knihy, kdy jsem přesně věděla, vlastně po celý čas, jak ta kniha dopadne. Bránila jsem se tomu konci jako čert kříži, ale když jsem ji po dlouhé době znovu vzala do rukou a s pocitem zoufalství dočetla, zjistila jsem, že jsem si to mohla odpustit, protože konec jsem věděla celou tu dobu i bez autorčina vyprávění a zbytečných dramat.

michalkvarda
16.04.2024 4 z 5

Super kniha doporučuji, ale není to nic pro ustrašence drsný a napínavý příběh.


snilek.holka
07.02.2024 2 z 5

Tak tohle není nic pro mě. Nevím jestli za to může překlad a nebo samotná autorka, ale styl psaní mi strašně vadil. Jako příběh to byl zajímavý a kdyby to bylo napsané jinak, možná by to i patřilo mezi mé favority, ale takhle mě to neustále vytrhávalo z děje. Nevadí mi v knize vulgarismy, ale tady to na mě působilo jako by tam byly vložené na sílu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha King v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených1 024x
ve Čtenářské výzvě83x
v Doporučených60x
v Knihotéce366x
v Chystám se číst355x
v Chci si koupit104x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

drogy sex láska smrt pro ženy násilí tetování ztráta paměti, amnézie motorkáři

Autorovy další knížky

T. M. Frazier
americká, 1981
2018  84%King
2020  87%Tyran
2022  89%Psanec
2023  93%Vyvrhel