Kdy? přehled

Kdy?
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403193/bmid_kdy-Lob-403193.jpg 4 426 426

"Chtěli byste znát datum svojí smrti? Napínavý thriller, který nedokážete odložit. Maddie Fynnová má podivnou schopnost – na čelech lidí vidí čísla. Teprve v den, kdy zemře její otec, si však uvědomí, co znamenají. Znát datum něčí smrti je ale spíš prokletí, než dar. Definitivně se to potvrdí v okamžiku, kdy potká mladíka, jehož poslední den se nezadržitelně blíží. Po té, co chlapec v den své smrti zmizí, obrátí se na Maddie policie. Dívka se tak nechtěně zaplete do pátrání po dalších zmizelých lidech, které odhalí, že byli zavražděni...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdy?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (130)

adela2230
19.01.2024 5 z 5

Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak se to rozjelo. Nemohla jsem se odtrhnout, občas tam postavy byly k naštvaní, ale i přesto skvělá kniha.

Ticiana
08.01.2024 4 z 5

Knihu jsem nemohla odlozit, ale je pravda, ze ti agenti FBI me fakt stvali a rikala jsem si, ze tak to nemuzou delat. Pribeh byl hezky vystaveny, fakt dobrej napad. Hodne YA knizek ma skvele pribehy.


stelka_knihomol
29.12.2023 4 z 5

Nic jsme od toho neočekávala, ale vážně dost mě to překvapilo. Prvních sto stránek jsem nad knížkou spíš kroutila očima, ale pak najednou BUM! A mě to začala hrozně bavit.
Nevím, čím to je, ale tenhle žánr YA knížek mi přijde docela kvalitní, alespoň podle toho, co jsem četla. Většinou nic moc neočekávám, a pak jsme překvapená.
Každopádně to bylo dobře napsané, vraha už jsem teda odhalila trošku dřív než byl odhalen v příběhu, to ale nijak nesnižuje moje hodnocení. Jediné, co mi do příběhu trochu nesedělo, byla ta dívčina schopnost. Trošku mi přišlo, že si ji autorka upravovala podle toho, jak bylo v dané situaci potřeba.
Jinak ale fajn čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kdy? v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených594x
ve Čtenářské výzvě43x
v Doporučených57x
v Knihotéce307x
v Chystám se číst344x
v Chci si koupit86x
v dalších seznamech6x