Kdo s koho přehled

Kdo s koho https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51695/bmid_kdo-s-koho-ZJz-51695.jpg 3 8 8

Zuřivý reportér Nick Fortune, držitel několika novinářských cen, musí přijmout neteř majitele - Lornu Kincaidovou - jako svého asistenta. Lorna nemůže uvěřit, že tohle zarostlé individuum je skutečně její idol Nick Fortune. Je to nezbednost nebo nemravnost, co Lorna zahlédne v Nickových očích?

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Fortune's Cookie , 1993


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo s koho. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

georginaa
15.05.2021 2 z 5

Jako vždy co se čeká od těchto krátkých příběhů, potkají se dva, lezou si na nervy a ve skutečnosti je to příprava na pořádné vzrůšo a později na dokonalý vztah plný erotického napětí. Nic proti jednoduchosti a vypnutí mozku na pár chvil.

pet-kyval
15.11.2010 3 z 5

[030/10] Dokud na tomto světě bude existovat určitá distanc od erotiky a literární pornografie, nikdy žádná brožura z edice Harlequin nezíská Nobelovku. To všichni víme. Může ji získat braková literatura s nezranitelným agentem, ale ne popiska čisté zvířecí přitažlivosti. Možná to je hlavně tím, že si každý z nás udržuje pod kůží určitou část maličkého puritána a to, že se jedná o podřadný druh beletrie nikoho až tak moc nebere. No jo, je to prostě romantika jako prase a to dnes není cool. Ale i když to je žánr ve kterém se moc originality hledat nedá, alespoň si to udržuje určitou laťku, což se například o fantasy – plné "bichíků“ – říci skoro nedá. Takže nevím, jestli za tu jednotvárnost nemám být vlastně ráda. Mám alespoň jistotu, že už nemohu spadnout nikam hlouběji a tak se za vyhledávání tohoto žánru nedá ani stydět.

Konkrétně kniha 'Kdo s koho', která se drží klasického vzorce: odměřený, trochu sprostý parťák + sexy kolegyně + hnusný násilník + velký případ = jeden z mnoha ženských snů o opravdovém muži(?), nemůže zklamat. Drží se to ve své ohrádce a nesnaží se to bořit mantinely. Takže si nejsem jistá, jestli mám být zklamána a nebo nadšena. Každopádně to bylo takové to velké: ,,UF!!!", které se občas hodí na vypnutí mysli a příjemnou dobrou noc.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kdo s koho v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených14x
v Knihotéce19x
v Chystám se číst4x