Kazišuk přehled

Kazišuk https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527126/bmid_kazisuk-6560dca5e23f9.jpg 4 33 33

Nezávislá a drzá Hope tráví noci na rockových koncertech po boku svého nevlastního bráchy. Miluje sex, takže občas sáhne po zakázaném ovoci. Bohužel, aférka s nevlastním bratrem jedné noci praskne a Hope se dostává do nepříjemné situace, kdy je donucena dělat asistentku arogantnímu sukničkáři Austinovi. Jenže podle dohody s jeho snoubenkou nebude jen tak obyčejná asistentka. Její úkol zahrnuje odrazení všech Austinových milenek, které jsou jím okouzlené. Dokáže Hope misi splnit, nebo i ona podlehne jeho kouzlu?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kazišuk. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

MarNe
29.03.2024 4 z 5

Obvykle tento žánr nečtu, ale zaujal mě trefný název. Super knížka na oddech. Vtipné hlášky, zajímavá přirovnání. Jen ten konec až moc rychlý.

alnovka82
06.03.2024 2 z 5

Takové odpočinkové čtení na jeden večer, pro nenáročné. Do půlky jsem se skvěle bavila, od půlky jsem se celkem nudila a hlavně nechápala Hope, že už ho dávno neposlala do háje. Závěr mi přišel překotný a zbrklý, jako kdyby to autorku přestalo bavit a chtěla aby byl rychle konec, ale hlavně aby to mělo happyend.


Ailly13
02.02.2024 5 z 5

Jedná se o opravdu skvělý příběh. Moc jsem si jeho čtení užila a hlavní hrdinové mě nepřestali překvapovat a hlavně to mezi nimi krásně jiskří. Při čtení se člověk nenudí a potřebu číst stále dál. Vše je vyvážené a jsem ráda, že autorka dala prostor i erotice a nebojí se toho. Není pouze jen o sexu, ale v knize se odehrává příběh, který není tak jednoduchý, jak se někomu na první pohled může zdát. Trochu toho humorného nádechu tomu dodávají skvělé a vtipné momenty, u kterých je opravdu těžké se o půlnoci nesmát a nevzbudit celý dům.
Příběh i autorku jsem si zamilovala a už teď se těším na její další knížku a jsem si jistá, že určitě přijde zase s něčím tak skvělým jako je Kazišuk.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kazišuk v seznamech

v Přečtených34x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce68x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

erotika česká literatura

Autorovy knížky

2023  75%Kazišuk